Regija
POKLADNI GRADONAČELNIK

Janko Bananko preuzeo
vlast u Vinkovcima
Objavljeno 5. veljače, 2016.

VINKOVCI-Karneval je i ludi su dani,a kako i priliči tome bira se pokladni gradonačelnik koji će pet dana obnašati dužnost najodgovornije funkcije u Vinkovcima. Vinkovački gradonačelnik dr.Mladen Karlić predao je vlast Janku Bananku i tako su Vinkovcima zavladale banane.

-Poručio bih svim građanima Vinkovaca, da od sada više nema brige za ništa, kao što je u našim južnim krajevima sve veselo i toplo oko srca, tako će biti i ovih pet dana moje vladavine.Nedajte da vas gule, mi banane ostaje ovakve kakve jesmo i nedamo se guliti.Prazna blagajna je ostavljena, no mi banane se znamo snaći u svakom dijelu Hrvatske.Mogu poručiti da je sada blagostanje i puno vitamina u Vinkovcima, istaknuo je novi gradonačelnik Janko Bananko.

Bivši gradonačelnik dr.Mladen Karlić predao je vlast i zaželio puno sreće novom gradonačelniku
-Drago mi je da će pet dana novi gradonačelnik uživati u gradskim problemima, al naravno kod šalu.U ovih pet dana radosti, veselja, opuštenosti sve će biti kao u bajci.Želja je otjerati zimu i u veselju dočekati proljeće, toplije dane.Drago mi je da se mladi ljudi okupljaju i održavaju tradiciju karnevala, istaknuo je bivši gradonačelnik Karlić.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana