Regija
“ZDRAVLJE JE SAMO JEDNO” SRIJEDOM

Predavanje "Postom do zdravlja" u Belišću
Objavljeno 6. veljače, 2016.

BELIŠĆE - U Kazališnoj kavani Belišće održano je predavanje pod nazivom „Postom do zdravlja“ koje je održao Zvonko Borić te na zanimljiv način govorio o postu kao jednom od važnih oblika zdravog života.

Kako je priopćeno iz Grada Belišća, Zvonko Borić o ovoj je temi govorio s pozicije osobe s mnogo iskustva i znanja o temi, uz navođenje primjera iz vlastitog života. Znanje o postu stekao je u posljednjih dvadesetak godina čitajući stručnu literaturu, obrazujući se po cijelom svijetu te na vlastitim primjerima. Borić je iznio važna saznanja i pravila posta, najstarije metode očuvanja zdravlja s obzirom na to da u uvjetima suvremenog načina života, u kojem smo svakodnevno pod prisilom nepravilne prehrane i raznih psihičkih opterećenja, suzdržavanje od hrane postaje zanimljivije nego ikad.

“Postom do zdravlja” otvorilo je sezonu predavanja srijedom pod nazivom “Zdravlje je samo jedno”. U tjednima koji dolaze u kavani će predavanja održati mnoga poznata imena koja će građanstvu ponuditi različite teme iz područja zdravlja, najavljeno je.(L.A.)

Možda ste propustili...

U POVODU 119. OBLJETNICE SMRTI STROSSMAYERA

HNS-ov vijenac

IZNIMNO VELO ZANIMANJE

Poziv za potpore zasad zatvoren

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana