Regija
ORIGINALAN ZAVRŠETAK SEZONE KLIZANJA

Đakovački mladenci na
klizalištu uklizali u bračne vode
Objavljeno 5. veljače, 2016.

Đakovačko klizalište bilo je izvrsna fotokulisa mladencima Ivani Lajdenlajter i Jasenku Alpezi. Za njih se slobodno može reći da su spremno uklizali u brak!

Jedinstveni kadrovi za galeriju fotografija s njihova vjenčanja snimljeni su na ledu, za koju je prigodu novopečeni bračni par svečane cipele nakratko zamijenio Univerzalovim klizaljkama! Tako su već u prvim minutama zajedničkog života doslovno stali na led.

- Bili smo toliko slobodni i otkvačeni, pa smo odmah prihvatili prijedlog fotografa i požurili na klizalište. Svidjelo nam se! Iskustvo je jako zanimljivo. Preporučujem drugim mladencima da u svakoj sljedećoj klizališnoj sezoni ne zaobiđu đakovačko klizalište - ispričao nam je Jasenko.

Ivanine i Jasenkove fotografije zabilježene su na klizalištu zadnjega vikenda uspješne sezone, u kojoj je klizalo više od 20.000 Đakovčana, među njima besplatno njih oko 14.000!

- Neopisivo nam je zadovoljstvo bilo na klizalištu vidjeti mladence, čime se ponovno pokazalo ono što smo neprestano naglašavali - da je klizalište atraktivan i privlačan zimski sadržaj - kaže predsjednik Gradskoga vijeća Đakova Goran Soldo te dodaje da se Ivana i Jasenko, iako su se spontano našli na ledu, nisu poskliznuli, pa valja očekivati da mladi par čeka sretan život.

Maja MUŠKIĆ

Novopečeni bračni par svečane cipele nakratko je zamijenio Univerzalovim klizaljkama

Možda ste propustili...

KAMEROM SNIMATELJA ŽELJKA FELBARA

Veliko jezero, Europska Amazona, Velika rijeka

POZVANI NA DOSTAVU PISMA NAMJERE

Štitar je poslovnu zonu ponudio poduzetnicima

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli

Najčitanije iz rubrike