TvObzor
NA HRT STIŽE JEDINSTVENI ZABAVNI SHOW SATIRIKON

Tarik Filipović kao talk-show voditelj
Objavljeno 5. veljače, 2016.
Emisija je premijerno prikazana u novogodišnjoj noći, u kojoj je u veselome ozračju Tarik sa svojim gostima pokazao kako se dobro zabavlja uz pjesmu, ples i glumu

U utorak, 9. veljače, na Prvome programu Hrvatske televizije u 20 sati počinje emitiranje novoga jedinstvenog, humorističkog talk-showa “Satirikon”. Popularni glumac i voditelj Tarik Filipović ugošćuje poznate osobe iz javnoga života i stavlja ih u niz zanimljivih, nepredviđenih i komičnih situacija. U prvoj emisiji Tarik sa svojim gostima uz puno smijeha otkriva druga lica naših zvijezda. Olimpijka Sandra Perković ujedno je i saborska zastupnica. Glazbenik Rambo Amadeus nagrađivani je jedriličar, a operna pjevačica Ana Jembrek dizajnira kompjutorske igre. U veseloj atmosferi, uz puno zabave i smiješnih situacija, Tarik će Sandru Perković poučiti kako se drži govor, Rambo Amadeus pokazat će svoju sportsku stranu, a Ana Jembrek će s ostalim gostima i Tarikom izvesti stari hit Program tvojega kompjutera na jedinstveni, dosad još neviđeni način.

“Ova je emisija uz kvizove, koji su moja velika ljubav, ostvarenje svih mojih televizijskih želja. Najviše u životu volim razgovarati s ljudima i to sad imam priliku raditi s puno elemenata zezancije, koja je i inače moj način života. Imam sjajnu ekipu, na čelu s Tanjom Tušek, i vjerujem da će ovaj show potrajati”, izjavio je popularni Tarik Filipović.

Emisija je premijerno prikazana u novogodišnjoj noći, u kojoj je u veselome ozračju Tarik sa svojim gostima Oliverom Dragojevićem, Zrinkom Cvitešić i Aljošom Jurinićem pokazao kako se dobro zabavlja uz pjesmu, ples i glumu. Tada je ekskluzivno pred kamerama Oliver Dragojević imao priliku prvi put slušati svoju pjesmu u neobičnoj obradi, za koju su se pobrinuli band Justin's Johnson i glazbeni producent showa Ante Gelo.

Voditeljica projekta je Tanja Tušek, urednica Irena Košar, a redatelj emisije je Vladimir Knežević. “Satirikon” se prikazuje od 9. veljače svaki utorak na Prvome programu Hrvatske televizije. (N.K.)

Foto: HRT

Od 9. veljače

SVAKI UTORAK NA PRVOME PROGRAMU HRVATSKE TELEVIZIJE

Možda ste propustili...

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

Najčitanije iz rubrike