Crna kronika
INTERVENCIJA VATROGASACA NA IZLAZU IZ OSIJEKA

Sudar na Biljskoj cesti, Renault sletio s kolnika, vozaču slomljene noge
Objavljeno 25. siječnja, 2016.

OSIJEK - Jedna osoba teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer nešto poslije 13 sati na Biljskoj cesti, između Osijeka i Bilja. Prema prvim informacijama, vozač Renaulta Megane kretao se od Osijeka prema Bilju. U jednom trenutku krenuo je obilaziti Citroen Saxo, pri čemu je udario u lijevi retrovizor automobila koji je obilazio. Na mokrom i skliskom kolniku Renault se zanio, zarotirao i sletio uz lijevu kosinu uz cestu, preko biciklističke staze, i na kraju se, udarivši u stablo, zaustavio. Od siline udara dijelovi Renaulta razletjeli su se nekoliko metara unaokolo.

Kako je vozač ostao prikliješten u uništenom vozilu, pozvani su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Osijek kako bi ga oslobodili stiska zgužvanog lima automobila. Nakon intervencije vatrogasaca vozač je kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u Klinički bolnički centar na liječenje. Kako neslužbeno doznajemo, vozaču su u nesreći slomljene noge, a od zračnog jastuka, koji se otvorio, dobio je jak udarac u lice.

Na mjestu nesreće policija je obavila očevid nakon kojeg će se točno znati što je dovelo do ovog stradavanja vozača. Vozačica Citroena, na kojem je slomljen lijevi retrovizor, ostala je potresena na mjestu nesreće sve dok policija nije obavila svoj dio posla. Iz policije upozoravaju vozače na dodatan oprez na mokrim i sklisnim kolnicima.S.Lacić

Možda ste propustili...

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

PROMETNA NESREĆA U JUGOVU POLJU

Unesrećenog iz vozila spašavali vatrogasci

Najčitanije iz rubrike