Tehno
ONLINE KUPNJA IZ GODINE U GODINU RASTE

Uz Gume.com.hr klikom do guma
Objavljeno 15. siječnja, 2016.

Odnedavno je hrvatski internetski prostor bogatiji za još jedno mjesto za online kupnju. Ovaj put riječ je o online trgovini automobilskih guma pod nazivom Gume.com.hr. Iza znakovitog imena krije se web trgovina guma za sve vrste i tipove vozila. Vlasnik web trgovine njemačka je tvrtka Delticom, koja svoje poslovanje s automobilskim gumama ima još od 1999. godine, a na glasu je kao jedan od najvećih prodavača guma na svijetu s više od pet milijuna zadovoljnih kupaca! Ova tvrtka posluje u više od 43 zemlje svijeta, a preko online trgovine Gume.com.hr i u Hrvatskoj.

Sučelje stranica korisnički je prilagođeno, tako da je uz svega nekoliko klikova mišem moguće doći do onih guma koje nas zanimaju. Odmah na početku dočekuje nas stranica na kojoj je dovoljno odbrati tip gume, potom veličinu i po želji ostale parametre – indeks brzine, cijenu ili proizvođača. Nakon toga uz jedan klik na prikaz ponude dobivamo ono što je najbolje za nas. U kojem pogledu najbolje? Najbolje po cijeni, količini ponude i izboru te jednostavnoj i brzoj narudžbi. Cijene su očigledno među najnižima, a tome možemo zahvaliti internetu i blagodatima online kupnje kod kojeg nema troškova skladištenja, prekomjernih količina i drugih troškova klasične prodaje, a osim toga gume se nabavljaju direktno od proizvođača bez posredovanja. Nakon narudžbe gume se šalju direktno kupcu na adresu, a prema potrebi mogu biti dostavljene i nekome od partnera gdje ih možete pokupiti ili montirati. Bitna stavka je i to da je dostava – besplatna!

Ako još nemate, pravo je vrijeme za kupnju zimskih guma. Iako se često u medijima znaju pročitati apeli na nužnost postavljanja zimskih guma, neki vozači često se ogluše na takve savjete i upravljaju vozilom zimi s ljetnim gumama ili samo djelomice postavljenim zimskim gumama, ugrožavajući na taj način sigurnost sebe, suputnika i drugih sudionika u prometu. Valja spomenuti da je iznimno opasno i krajnje nepreporučljivo postavljati zimske gume na samo jednu od osovina, odnosno najčešće u takvim slučajevima samo na pogonsku osovinu. Naime, na ovaj način može doći i do gorih posljedica zbog korištenja samo ljetnih guma, jer pri naletu na poledicu ili ulaskom vozila u zavoj postoji velika opasnost od zanošenja jednog kraja vozila. Dakle, svakako je iznimno preporučljivo, a možemo reći i obvezno, promijeniti gume na svim kotačima vozila. Ako još niste klikom na Gume.com.hr pogledajte najbolju ponudu za vas. Ako niste sigurni koje gume kupiti, od pomoći mogu biti ostavljeni dojmovi, kao i pregled ocjena i dojmova drugih kupaca.(M.R.)

Najčitanije iz rubrike