TvObzor
NOVA SEZONA DOSJEA-X

Premijera u više od 60 zemalja
Objavljeno 8. siječnja, 2016.
Serija će se vratiti kao dio dvovečernjeg specijalnog događaja na svim međunarodnim FOX-ovim kanalima

FOX International Channels (FIC) donosi sljedeće uzbudljivo poglavlje serije The X-Files u više od 60 zemalja s istovremenim početkom. Dugo očekivana serija u šest epizoda - izvršnog producenta Chris Cartera u kojem glume David Duchovny i Gillian Anderson u ulozi agenata FBI-a Foxa Muldera i Dane Scully, bit će prikazana na kanalu Fox International odmah nakon prvog prikazivanja na kanalu FOX u SAD-u.

Serija će se vratiti kao dio dvovečernjeg specijalnog događaja na svim međunarodnim FOX-ovim kanalima.

FOX je već dugo najrašireniji premijerni zabavni kanal na svijetu kojemu se okreće gledateljstvo u SAD-u i šire kako bi gledalo najnovije, trendovske programe hvaljene od kritike. Međunarodnim prikazivanjem serije “The X-Files” FOX je održao obećanje da bude prvi u prikazivanju najboljih serija gledateljima diljem svijeta.

Model istovremenog prikazivanja osnova je FOX-ove programske strategije za poznate američke serije uključujući The Walking Dead, Wayward Pines, Scream Queens, Empire, i nadolazeći Outcast, kojeg je FIC-ov studio FOX International Studios razvio u suradnji s Robertom Kirkmanom (The Walking Dead) za Cinemax u SAD-u i FOX-ove kanale diljem svijeta. FOX je dostupan kao linearni i nelinearni kanal koji se nudi u više od 340 milijuna domova diljem SAD-a te na gotovo svim međunarodnim TV tržištima.

Serija “The X-Files”, kulturni fenomen koji je osvojio nagrade Emmy i Zlatni globus, a koji je ostao jedna od najduže prikazivanih znanstveno-fantastičkih serija u povijesti televizije, vraća se trinaest godina nakon izvorne serije. Premijerno prikazana u rujnu 1993. godine, utjecajna serija je od omiljene znanstveno-fantastične serije prerasla u svjetski hit i postala jedna od najuspješnijih televizijskih drama svih vremena. Serija je dobila 16 nagrada Emmy, pet Zlatnih globusa i nagradu Peabody.

Seriju The X-Files producirali su 20th Century Fox Television i Ten Thirteen Productions, a osmislio ju je Chris Carter koji je i izvršni producent serije. (N.K.)

Možda ste propustili...

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

Najčitanije iz rubrike