Regija
19. SVEČANOST VELEUČILIŠTA “LAVOSLAV RUŽIČKA”

Promovirano 187 prvostupnika
Objavljeno 13. prosinca, 2015.

VUKOVAR - U Hrvatskom domu održana je 19. svečana promocija 187 prvostupnika Studija fizioterapije, Studija trgovine i Upravnog studija Veleučilišta ''Lavoslav Ružička'' u Vukovaru.

- Najveći i najradosniji dan mislim da može biti za jednu županiju i grad kao što je Vukovar da ovoliko veliki broj mladih ljudi 'izbaci' na tržište rada. Mi se nadamo da ćemo im uskoro omogućiti nastavak školovanja na četvrtoj i petoj godini. Uskoro ćemo dobiti dozvolu za specijalistički studij fizioterapije koji se zove 'Fizioterapija u sportu, rekreaciji i wellnesu', koji je inovativni studijski program, u cijeloj regiji ne postoji nešto slično. Paralelno s tim radimo da bismo inovirali Studij trgovine - cjelokupnu vertikalu 3+2 i tražimo nastavak na Upravni studij s obzirom na to da nam je na Pravnom fakultetu u Osijeku specijalistički studij Javne uprave - istaknuo je doc. dr. sc. Mirko Smoljić, dekan Veleučilišta ''Lavoslav Ružička''.

Prema riječima prvostupnika podijeljena su mišljenja oko ostanka ili odlaska iz Hrvatske, no svi su složni u jednom da su studirali na jednom iznimno kvalitetnom Veleučilištu, kakvo je Veleučilište ''Lavoslav Ružička'' u Vukovaru.M.Kokaj

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana