Osijek
VLADO NA ORIGINALAN NAČIN ZAPROSIO IVANU

“Hoćeš li se udati za mene”
ispisano s pomoću 642 svijeće
Objavljeno 9. prosinca, 2015.
Ivana je rekla “da” pa će se ona i njezin Vlado vjenčati u rujnu 2016.

Neobični načini prošnje već su neko vrijeme u trendu, a čini se da su i Osječani vrlo domišljati kad je riječ o načinu na koji će iznenaditi svoju djevojku, odnosno buduću zaručnicu.

Tako je 26-godišnju Ivanu Grubišić njezin dečko Vlado zaprosio uz svjetlo čak 642 svijeće!

- Bili smo na Dravi i toga dana bilo nam je šest godina veze. Nisam ni obraćala pažnju na to što se nalazi s druge strane, u blizini Vodenih vrata. Kad sam vidjela koliko svijeća gori i da zajedno čine rečenicu “Will you marry me?” (Hoćeš li se udati za mene?), bila sam više nego iznenađena. Još kad mi je priznao da je šest mjeseci smišljao na koji bi me originalan način zaprosio, bila sam presretna - ispričala nam je Ivana, inače djelatnica u Domu zdravlja.

Iznenađenje je bilo to veće što njezin Vlado, kaže, nije najromantičnija osoba na svijetu, nego je zapravo vrlo samozatajan, zbog čega i za novine nije htjela dati njegovo prezime. Kad se prisjetila da joj je jednom, kako to i priliči informatičaru, na dar kupio dio za kompjutor, ovaj potez sa svijećama, kaže, bio joj je gotovo nevjerojatan!

- Pažljivo je uz bratićevu pomoć palio čak 642 svijeće kako bi me iznenadio svojom romantičnom gestom. Naravno da sam odmah pristala, a konačno “da” reći ću mu 16. rujna 2016., za kad planiramo vjenčanje i svatove - poručila je sretna i zaljubljena Ivana.

Originalnih je prosidbi u Osijeku bilo i prije. Podsjetimo, i Nikolina Glibota nije krila suze radosnice kad ju je njezin sadašnji suprug Zoran Mađarević isprosio u Cineplexxu, napravivši originalni film, namijenjen samo njoj. Danas su ponosni roditelji.

Marija MIHELIĆ
Možda ste propustili...

ARRIVA OBEŠTETILA UČENIKE

Zbog 6 sati čekanja odšteta od 50 eura

TRGOVAČKA I KOMERCIJALNA ŠKOLA, 1973./74.

Obilježavanje 50. godišnjice mature

VIDIMO SE KOD ŠKOLJKE!

Prve subote svi putevi vode na Sajam

Najčitanije iz rubrike