Regija
HRVATSKI SKIJAŠKI SAVEZ U IVANKOVU

Nika Fleiss uručila učenicima
ulaznice na Vip Snow Queen Trophy
Objavljeno 30. studenog, 2015.

IVANKOVO - I ove godine Hrvatski skijaški savez dovodi 600 učenika iz cijele Hrvatske na utrke Vip Snow Queen Trophy. Učenici OŠ Augusta Cesarca iz Ivankova uživat će u utrkama Vip Snježne kraljice 3. i 6. siječnja. Njima je Nika Fleiss jučer uručila ulaznice za utrke Audi FIS Svjetskog kupa „Vip Snow Queen Trophy“ 2016 – Zagreb/Sljeme. To darivanje rezultat je nastavka suradnje Hrvatskog skijaškog saveza i Hrvatskog školskog športskog saveza, u sklopu koje će čak 600 učenika iz cijele Hrvatske imati priliku uživati u sljemenskim utrkama.

- Hrvatski skijaški savez nastavlja niz aktivnosti kojima promiče ljubav prema skijanju među mladima. Veseli me što u sklopu ove suradnje još jednom imamo priliku nagraditi mlade ljubitelje skijanja te im omogućiti da budu dio jedinstvene sljemenske atmosfere - rekla je Nika Fleiss, voditeljica komunikacija u Hrvatskom skijaškom savezu.

Osnovnoškolcima iz Ivankova na Sljemenu će se 3. i 6. siječnja 2016. pridružiti i učenici iz OŠ Kozala iz Rijeke.

Osim te inicijative, kojoj je cilj učenicima približiti skijanje ali i sport općenito, Hrvatski skijaški savez je u sklopu ovogodišnjih utrka “Vip Snow Queen Trophy” ponovno pokrenuo i volonterski program kojim se nastoji pridonijeti podizanju svijesti o volonterstvu kao idealnoj platformi za razvoj vještina i stjecanje znanja - priopćeno je iz Saveza.(J.N.)

Najčitanije iz rubrike