Sport
UVJERLJIVE ODBOJKAŠICE OSIJEKA 06

Protiv Velikogoričanki lakše i od lakog treninga
Objavljeno 29. studenog, 2015.

OSIJEK - Znalo se i prije utakmice s Azenom da će odbojkašice Osijeka 06 upisati tri boda. Velikogoričanke su jedna od najslabijih ekipa Skupine II, a to se i potvrdilo u Gradskom vrtu. Gošće su poene skupljale na kapaljku, nakon svakog su se iskreno veselile, a to im je na utakmici uspjelo 30 puta, odnosno prosječno deset puta po setu.

Kakav će tijek imati ovaj dvoboj, vidjelo se odmah. U prvom setu, na tehničkom time-outu, semafor je pokazivao 12:2. Stoga je bilo jasno da se Osječanke neće pošteno niti oznojiti na putu do sedme prvenstvene pobjede. Isto tako, bilo je jasno da će na parket sve igračice iz zapisnika, a kod rezultata 18:8 u drugom setu trener Dario Fančović prigodu je dao svima. Među njima je bila i druga tehničarka Karolina Kovač.

- Nakon što smo prije tjedan dana doživjele prvi poraz od Kaštela, bilo je jasno da ćemo se brzo vratiti pobjedničkim navikama. Znale smo da smo daleko kvalitetnije od Azene, kao da će i trener u slučaju očekivanog tijeka utakmice svima dati prigodu, a nama s klupe ovo je bila dobra prigoda za nešto veću minutažu - kaže Kovač.

Bez obzira na to koja postava igrala, gošće nisu bile u stanju parirati. Tako se do bodova stiglo (pre)lako, jer ovaj dvoboj zaista nije imao previše svrhe. No, za to nisu krive Osječanke koje su napravile ono što se od njih i očekivalo, brzo i efikasno vratile su se na pobjednički kolosijek i vrh Skupine II, gdje im je i mjesto. N. Benčina

Osijek 06                            3
Azena VG                           0

OSIJEK - Mala dvorana Gradski vrt. Suci: Detelj i Vurušić (oba Varaždin).

OSIJEK 06: Grubeša, Volmut, L. Grahovac, Matković, Šimunec, Bilić, I. Grahovac, Fabulić, Pavičić, Kovač, Zirn, Barunčić.

AZENA VELIKA GORICA: Babić, Jelić, Josipović, Šutalo, L. Pokrajčić, Rendulić, Čuljak, Matijević, Visković, D. Pokrajčić, Dodić.

REZULTAT PO SETOVIMA: 25:10, 25:9, 25:11

Možda ste propustili...

FESTIVAL PLIVANJA U ZAGREBU

Josić kući donijela komplet medalja

ATLETSKA DIJAMANTNA LIGA

Sve počinje u Kini

Najčitanije iz rubrike