Sport
ZANIMLJIVA REVIJA OSIJEK BOXING OPEN

U Gradskom vrtu nije nedostajalo uzbuđenja i dobrog boksa
Objavljeno 30. studenog, 2015.

U dvorani Gradski vrt jučer je u povodu Dana grada održana međunarodna boksačka revija - Osijek Boxing Open. Organizator trećeg izdanja revije je Boksački klub Osijek, koji je jučer okupio natjecatelje iz četiri države: Srbije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i, naravno, Hrvatske. Svoje su predstavnike u Slavoniji imali BK David (Koprivnica), BK Petrovgrad (Zrenjanin), BK Brod, BK Pauk (Split), reprezentacija mađarske županije Baranje, Posavina Kuna, (Sl. Brod), BK Borovo, BK Banovići, BK Slavonija (Osijek) i domaćin BK Osijek.

Boksače, trenere i gledatelje, koji su do posljednjeg mjesta ispunili stolnotenisku dvoranu u Gradskom vrtu, pozdravio je predsjednik BK Osijek Mladen Mikolčević, koji je i službeno otvorio natjecanje. Na programu je ukupno bilo 16 borbi, dvije uvodne juniorki te potom 14 u kategorijama kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora. Uzbuđenja i dobrog boksa nije nedostajalo, u ringu su se našli i državni prvaci te sudionici europskih prvenstava, a gledatelji su nerijetko imali razloga i za burnu potporu, pogotovo kada su u ringu bili domaći borci.

Jučer definitivno nije bilo dosadno u Gradskom vrtu, bilo je sudačkih preglasavanja, čistih pobjeda, tehničkih nokauta, kao i klasičnog nokauta. Najviše uzbuđenja i pozornosti, očekivano, pobudile su četiri seniorske borbe, u kojima su se boksači borili bez zaštitnih kaciga. (G.R.)

Možda ste propustili...

UMRO KRALJ NAMJEŠTANJA I PRIJEVARA

Namjestio da utakmica završi 134:0

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

Najčitanije iz rubrike