Sport
POBJEDA CIBALIJE U SISKU

Vinkovčani na teškom terenu rutinski do tri boda
Objavljeno 28. studenog, 2015.

Vezani članci

VINKOVČANI POSLJEDNJU JESENSKU UTAKMICU IGRAJU U SISKU

Bojko: Teren neće biti alibi, idemo po pobjedu

Po teškom terenu nogometaši Cibalije su ostvarili ono po što su otišli u Sisak, u posljednjem jesenskom kolu ostvarili su pobjedu i osvojili nova tri boda. Od prve minute Vinkovčani su se postavili kako je zamislio strateg Cibalije Miroslav Bojko, čvrsto su branili sve prilaze vartaru Matkoviću, a potom u brzim prelascima u napad ugrožavali domaćina. Iz dvije prilike Cibalia je postigla dva gola preko Edia Baše i Ivana Zgrablića, pa će vinkovački drugoligaš prezimiti do proljetnog nastavka prvenstva na drugom mjestu sa 37 bodova. U ovom se kolu poklopio rezultat u Sesvetama gdje je momčad Valentina Barišića visoko porazila  lidera prvenstva Šibenik sa 4:0. Ovim porazom Šibenik je ostao na 43 osvojena boda, pa je trenutni zaostatak Cibalije sveden samo na pet bodova, što ostavlja velikog prostora Vinkovčanima da se na proljeće upusti u direktnu borbu za prvo mjesto.

Antun Grgić

SEGESTA 0 (0)
CIBALIA 2 (1)

SISAK – Gradski stadion. Gledatelja: 300. Sudac: Ante Čuljak (Zagreb).
Strijelci: 0:1 Baša (30), 0:2 Zgrablić (56). 
Žuti kartoni: Hadžanović, Bukvić, Jurić (Segesta), Baša, Žderić, Mišić (Cibalia),

SEGESTA: Topić, Bukvić, Vranić, Dušak, Hadžanović, Zeba, Dumbović (od 78. Drljača), Eller, Sertić (od 57. Jurić), Dedić, Kožić (od 62. Eberl).
TRENER:

CIBALIA: Matković, Žderić, Zgrablić, Tomašević, Crnčević, Mijoković, Vitaić, Mišić, Turčin (od 46. Šimunac), Baša (od 77. Z. Filipović), Ugrina (od 75. Vidović).
TRENER: Miroslav Bojko

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike