Regija
BARANJSKA POLICIJA UPOZORAVA:

Prevaranti naplaćuju “porezne dugove”
Objavljeno 26. studenog, 2015.

BELI MANASTIR - Kako ističu u Policijskoj postaji Beli Manastir, raspolažu sa saznanjima kako se po Baranji kreću dvije nepoznate osobe, muškarac i žena, te varaju ljude tako da dolaze na kućne adrese, osobito gdje žive osobe starije životne dobi, predstavljajući se kao djelatnici Porezne uprave. Pokazuju fiktivne uplatnice i raznu dokumentaciju, kojima građane terete da nisu obavili uplate za navodna dugovanja na ime poreza i doprinosa.

- Prevaranti uvjeravaju da će pola duga biti oprošteno ako im se odmah, na ruke, uplati polovina iznosa - objašnjavaju u PP. Prevaranti su starosti između 30 i 40 godina, oboje su u odijelima i sa sobom nose aktovke te raznu dokumentaciju, pa doista odaju dojam službenih osoba. Policija za sada ne raspolaže informacijama o eventualnim vozilima koje koriste.

- Molimo sve građane da, ako dođu u kontakt s navedenim osobama, odmah obavijeste policiju, te što detaljnije zapamte osobni opis i eventualne podatke o vozilu koje koriste, te da ni u kojem slučaju ne obavljaju uplatu tim osobama - poručuju iz PP Beli Manastir. (I.G.)

Možda ste propustili...

U OBITELJSKOM CENTRU ĐAKOVAČKO-OSJEČKE NADBISKUPIJE

Otvaranje je Vrta arkanđela Rafaela

NA TRGU U SREDIŠTU NAŠICA

Škola je predstavila strukovna zanimanja

Najčitanije iz rubrike