Mozaik
TAMBURAŠI SLAVONSKE KRVI

Najavili album prvijenac “To nisam ja”
Objavljeno 26. studenog, 2015.

Nakon iznimno uspješnog spota “U mojoj ulici”, mladi slavonski Tamburaši slavonske krvi (TSK) snimili su novi video za pjesmu “Da mi te jutrom buditi”. Poznati po vrlo kreativnim uradcima te nekonvencionalnom pristupu tamburaškoj glazbi, TSK-ovci ni ovaj put nisu razočarali te su ponovno stvorili još jedan zanimljiv video. Spot je sniman na lokacijama u Osijeku i Vinkovcima: Perivoj kralja Tomislava, Gradska tržnica, krov Ljepotice, Željino dvorište, Gaboš, Stari Kunjevci i Spačva d.d. Vinkovci. Novi videospot ovih mladih tamburaša pogledajte na YouTubeu.

O samom spotu redatelj Boris Sekulić govori: "Ideja spota je bila uz minimalni pomak ispričati jednu klasičnu ljubavnu priču. Jedan dan neobičnog para pratimo kroz razne situacije u kojima maksimalno uživaju. Pokušao sam provući i neke elemente iz prvog spota TSK kako bi na taj način zaokružili njihove videouratke i dali mali potpis. Uz divne glumce naturščike i prijatelje iz TSK mislim da smo napravili dobar posao".

“Posebno želimo zahvaliti našim glumcima Ines Milas i Krunoslavu Džombiću koji su udahnuli život ovoj priči, kao i svima koji su sudjelovali u snimanju ovog spota”, rekli su iz benda. Spot za pjesmu “Da mi te jutrom buditi” uvertira je za prvi njihov album koji izlazi za nekoliko dana. Album “To nisam ja” sastoji se od deset autorskih pjesama i jedne obrade Zdenka Runjića. Album je oblikovan na principu interaktivnog kolaža. U albumu će se nalaziti posebno oblikovane naljepnice koje su usko vezane uz spotove TSK, a svatko ih može rasporediti unutar albuma prema vlastitom ukusu.(T.K.)

Album je oblikovan na principu interaktivnog kolaža

Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike