Mozaik
NA OVOGODIŠNJEM ROCK MARINFESTU

U Vinkovcima nastupaju S.A.R.S,
Zabranjeno pušenje i Silente
Objavljeno 27. studenog, 2015.

Polako se slažu kockice za osmi Rock Marinfest, koncert za Udrugu osoba s invaliditetom Bubamara Vinkovci nazvan po tragično preminulom gitaristu grupe Majke, Marinu Pokrovcu, koji će se održati na dobro znanoj lokaciji, 28. prosinca u Vanilla Clubu u Vinkovcima s početkom u 20 sati. Ususret ovogodišnjem Rock Marinfestu održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen program izvođača.

- Ove godine imamo opet zvučna imena na ovom Rock Marinfestu, no za razliku od prošlih godina, kada su bila dva dana, ove je godine samo jedan dan. Odlični rock-sastavi svakako su dobra pozivnica za dolazak na Rock Marinfest, a ove će godine nastupiti: S.A.R.S., Silente, Zabranjeno pušenje, Neću žvake oću kusur, Septica i The Karambol. Vizualni identitet plakata napravio je poznati strip-crtač Dubravko Mataković - istaknula je Gordana Ilić-Ostojić, PR Manager festivala.

Marin Pokrovac rođen je 9. svibnja 1965. godine. Svirao je s mnogim vinkovačkim bendovima 1980-ih kao što su: Duo debi, Razlagači, The Karambol, Radni ljudi i građani, Argus, Pest Antun band, Majke i drugi. Bend u kojem je najdulje svirao i najviše ga doživljavao svojim bandom bio je Pest Antun band. Tragično je stradao u prometnoj nesreći 25. veljače 1989. vraćajući se s probe grupe Majke s vinkovačke Nove brane, gdje su vježbali u jednoj vikendici. U automobilu s kojim su sletjeli u Bosut, osim njega život su izgubili i Pavo Pap i Goran Matošević-Bratanac.

Ulaznice u pretprodaji za održavanja Rock Marinfesta mogu se kupiti u Vinkovcima u: cafe-baru Meduza, Vanilla Clubu, cafe-baru Saloon, cafe-baru Hang Loose i cafe-baru Walkow po 50 kuna, dok je na dan koncerta cijena ulaznice 70 kuna. M.Kokaj

Uz njih nastupaju još i Neću žvake oću kusur, Septica i The Karambol

Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike