Sport
BELIŠĆANI POLUSEZONU OKONČALI POBJEDOM NAD BSK-OM (5:0)

Slijede razgovori Burića i Grnje
Objavljeno 25. studenog, 2015.

Nogometaši Belišća s visokih 5:0 pobijedili su BSK te time zaustavili niz gostiju iz Bijelog Brda nakon 14 utakmica bez poraza. Momčad koju je prije dva kola preuzeo iskusni Ivica Grnja odigrala je najbolju utakmicu u prvenstvu. Nakon pobjede u Ludbregu Grnja je tako sačuvao maksimalni učinak na klupi, a utakmica protiv BSK-a zaslužila je najvišu ocjenu pa je jasno bilo i zadovoljstvo na belišćanskom stadionu. Premda je na klupi “crvenih” proveo samo dva kola, Ivica Grnja donio je puno toga dobrog na Gradski stadion. U 180 minuta ostvario je dvije pobjede uz gol-razliku 6:0.

- Odigrali smo odlično protiv isto tako vrlo dobrog suparnika. Gosti su promašili neke svoje prigode, a mi smo to znali kazniti. Igrači su odigrali disciplinirano i agresivno i sve ono što smo se dogovorili u svlačionici. Izražavam zadovoljstvo što su prihvatili moj način rada i razmišljanja. Ima tu još dosta prostora za napredak, ali zato treba vremena. S predsjednikom NK Belišće, dr. Dinkom Burićem i članovima Upravnog odbora dogovorio sam suradnju za ove dvije utakmice, a nakon toga ćemo sjesti i vidjeti što i kako dalje - rekao je trener Ivica Grnja.

O ostanku na klupi Belišća i na proljeće samo je još dodao:

- Mjesto glavnog trenera u klubu kakav je Belišće velika je čast. Dolazak u Belišće predstavljao je izazov kojeg se nisam bojao. Sve prijatelje kluba zato molim za strpljenje. Ako se dogovorimo za nastavak suradnje, ono što mogu obećati jest da ćemo u pripremnom razdoblju dati sve od sebe, odraditi zahtjevne pripreme i vjerovati da ćemo na kraju proljetnog dijela prvenstva imati razloga za slavlje. Kao što sam rekao, ovih dana sjest ćemo i pokušati dogovoriti sve detalje oko mog ostanka u Belišću - zaključio je Grnja. Z.Kaptalan

Možda ste propustili...

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike