Regija
“SPORT ZA SVE”

Sopje domaćin 22. Festivala
sportske rekreacije na selu
Objavljeno 24. studenog, 2015.

SOPJE – Upravni odbor Hrvatskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” 12. studenoga donio je odluku o prihvaćanju kandidature Općine Sopje za domaćinstvo 22. Hrvatskog festivala sportske rekreacije na selu u 2016. godini. Odluka će biti potvrđena na izbornoj skupštini Saveza koja će se održati 4. prosinca 2015. u Zagrebu. O tome je službeno obaviještena Udruga sportske rekreacije Podravac u Sopju, koja će biti organizator festivala. Glavni tajnik HSSR-a Vladimir Maček u svom dopisu predsjedniku sopjanske udruge Ivanu Karafi čestitao je na izboru te izrazio uvjerenost u uspješnu suradnju u pripremi i realizaciji ove vrijedne manifestacije.

22. Hrvatski festival sportske rekreacije održat će se u Sopju 9. srpnja 2016.

– Ovo je u svakom pogledu priznanje i nagrada za vrijedan rad svih članova Udruge sportske rekreacije Podravac iz Sopja, a ujedno i prilika da se još jednom općina Sopje promovira kao rekreativna i kulturna destinacija uz rijeku Dravu s mnoštvom zanimljivih sadržaja i s nadasve vrijednim ljudima - rekao je načelnik općine Sopje Josip Granjaš.

Ove godine 21. Hrvatski i 2. Međunarodni festival sportske rekreacije na selu održan je 4. srpnja u Gornjim Bogićevcima kod Okučana. Na festivalu je sudjelovalo trinaest ekipa rekreativaca iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine s ukupno 700 natjecatelja, a domaćin je bilo mjesno Društvo za sport i rekreaciju “Sport za sve”. U deset sportskih disciplina, natjecateljska ekipa Sopja osvojila je drugo mjesto, iza pobjednika iz Vukosavljevice. P. Žarković

Možda ste propustili...

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA RIZNICA: ŽUPANIJA OBNAVLJA ŠKOLE I PRATI TRENDOVE

Područne škole važne za život sela, VSŽ ih podupire

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

2

PRVA LOPTA ZA 20-AK DANA?

Čeka se licenca za umjetni travnjak na pomoćnom igralištu

3

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli