Regija
POČINJE SNIMANJE TRILERA

“Večeras će netko umrijeti” u Baranji i Osijeku
Objavljeno 24. studenog, 2015.
Za glavnu ulogu traže glumicu koja zna engleski

BELI MANASTIR - U veljači iduće godine u Baranji, Osijeku i okolici trebalo bi početi snimanje trilera ''Večeras će netko umrijeti'', čiji je producent i scenarist Vjekoslav Katušin, rodom iz Baranje, koji se već okušao kao producent i glumac.

- Radnja filma vezana je uz dolazak četiri prijatelja u Hrvatsku na godišnji odmor. Tamo bi se trebali naći s još jednim zajedničkim prijateljem i uživati. No ono što na početku izgleda kao odličan provod prepun alkohola, seksa i užitaka, pretvara se u pravi užas. Vrlo brzo počinje utrka s vremenom i borba za goli život - prepričava Katušin sadržaj filma, za koji misli da će biti prihvatljiv raznim skupinama gledatelja. Redatelj filma je Jan Thüring, a u filmu će, nastavlja Katušin, glumiti mnoge poznate domaće i inozemne ''face'', poput najpoznatijeg švicarskog glumca Angela Borera, potom Amande Bearse, Costasa Mandylora, Ronija Lepeja i Claudie Raymond. Najavljuje i angažman austrijske pjevačice Nine Stern te moguće uloge za Kristijana Ugrinu, Sonju Kovač i još neke više ili manje poznate glumce. Ono što mu nedostaje, ističe, jest glumica koja bi glumila u glavnoj ženskoj ulozi.

- Traži se žena u dobi između 18 i 35 godina, uz uvjet da dobro govori engleski jezik - objašnjava Katušin, naglašavajući kako će audicija biti 6. prosinca ove godine u osječkom hotelu Waldinger, s početkom u 11 sati. Snimanje bi trebalo trajati između 15 i 20 dana, a zarada biti oko 10.000 kuna. Traži se i nekoliko statista, starijih od 18 godina.

- Posjetili smo nekoliko lokacija u Baranji i okolici Osijeka. U načelu, trebali bismo sigurno snimati u Belom Manastiru, Čemincu, Osijeku i Josipovcu, a moguće su još neke - naglašava Katušin, ističući da će premijera filma biti u Hrvatskoj i SAD-u.I.Getto

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike