Sport
NOGOMETAŠI OSIJEKA ŽALE ZA PROPUŠTENIM

Perošević: Nema dvojbe,
bio je jedanaestarac
Objavljeno 22. studenog, 2015.
Imali smo dominaciju i mislim kako smo trebali uzeti sva tri boda, slažu se Osječani

Osvojiti bod protiv Rijeke još donedavno bi kod nogometaša Osijeka izazvalo golemo zadovoljstvo. No, nakon susreta u kojem su se spasili od poraza u sudačkoj nadoknadi, ipak se stječe dojam kako “bijelo-plavi” više žale za propuštenom prigodom. Bili su bolja momčad protiv Rijeke, na kraju su morali biti zadovoljni “vrapcem u ruci” u obliku boda. Golub (pobjeda) je ipak ostala na grani.

Vratar Zvonimir Mikulić prvi je konstatirao kako je prigoda propuštena.

- Imali smo dominaciju i mislim kako smo trebali uzeti sva tri boda. Na žalost, primio sam pogodak u posljednjim sekundama prvog poluvremena. Očekivao sam kako će pucati po zemlji, a on je odlično pogodio iznad mene u “devedeset”. Na kraju smo se vadili mi u sudačkoj nadoknadi pa na kraju moramo biti zadovoljni i ovim bodom.

Antonio Perošević dobio je prigodu u nastavku susreta:

- Imali smo više od igre i možemo žaliti. Da je bilo 3:1 ili 4:1 za nas ne bi bilo nepravedno. Oni su iz prve prigode došli do vodstva, a mi smo imali bar pet-šest sličnih situacija. Ali, bolje je na kraju bod nego ništa.

Opisao je Perošević situaciju kod jedanaesterca.

- Za mene nema dvojbe. Bio sam na dva metra od događaja i za mene je to bio čisti jedanaesterac.

Da je jedanaesterac za Osijek postojao, slaže se i Ivica Džolan, koji je ovaj put dobio prigodu od početka susreta.

- Penal je opravdano dosuđen. Priznao nam je to i igrač Rijeke. Što se tiče utakmice, nije bilo lako zaustaviti igrače Rijeke koji su svi redom vrhunski. Žao mi je zbog primljenog pogotka, bila je to nesreća. Ali u drugom poluvremenu nastavili smo igrati dalje, što nam se isplatilo, pa mogu biti zadovoljan bodom. Očito je da smo s trenerom Zekićem na dobrom putu - rekao je stoper Osijeka. (K.L.)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike