Mozaik
DORIS DRAGOVIĆ U SPALADIUM ARENI

Otkrila goste spektakularnog
koncerta “Moja dica i ja”
Objavljeno 23. studenog, 2015.

Zaintrigirani neslužbenim, radnim nazivom koncerta Doris Dragović u Spaladium Areni 11. prosinca “Moja dica i ja“, upitali smo Doris o tome, a ona nam je kazala:

“Da, doista. Nema veće ljepote nego kada nakon toliko desetljeća rada vidiš da si zapisan u životima mladih ljudi, novih generacija. Toliko dugo već pričam o tome, vrijeme je da ih čujemo.”

Naučeni na to da Doris uvijek ugošćuje raskošne vokale poput Zorice Kondže i Vanne na dva prošlogodišnja iznimno posjećena koncerta u Lisinskom, ova novina je doista nastup za pamćenje koji valja čuti.

Tako će na pozornicu Spaladium Arene kročiti Ana Opačak, sudionica i finalistica showa “The Voice”, kojoj je upravo Doris dugogodišnji glazbeni mentor. Čut ćemo i klavirsku pratnju Ivana Huljića. Možemo se prisjetiti kako se njihova prva glazbena ljubav realizirala u pjesmi "Svit ne more znat" čija je promocija bila 2008. godine na Splitskom festivalu, što je očito bila velika iznimka s obzirom na to da Doris ne nastupa na festivalima već čitavo desetljeće. Od tada traje ta posebna veza, o čemu svjedoči i rad Ivana Huljića na prošlom albumu Doris Dragović, a upravo on potpisuje i glazbu aktualnog singla “Jubavi rič”.

Jedna od posebnih gošći splitskog koncerta bit će i desetogodišnja djevojčica Emma Uvalić, koja je nastupala i pobjeđivala na brojnim dječjim festivalima pjevajući upravo Dorisine pjesme. Kako sama Emma kaže, “Doris joj je idol i uzor, te bi željela biti kao ona kada naraste”.

Čut ćemo i Natašu Reić Matković, koja već dugo nastupa uz Doris kao prateći vokal jer i sama kaže: “Ona je bila moj učitelj i još uvijek je, moja snaga, učila sam od nje sve i nju poznavati je dragocjeno.” Doris je naime poznata po svom dugogodišnjem radu s mladim izvođačima i glazbenom utjecaju koji ostvaruje na njihov razvoj, a upravo to je razlog zbog kojeg je kao goste veličanstvenog koncerta u Splitu pozvala redom mlade nade glazbene scene.

Ulaznice po cijeni od 80 do 150 kuna, za koncert Doris Dragović u Splitu mogu se kupiti preko sustava http://adriaticket.com/dogadaji/doris-dragovic/357 kao i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa.(J.Kn.)

Možda ste propustili...

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike