Zdravlje
BECUTANOVA BAJKA U ZAGREBU

Dobra vila Marijana Batinić razveselila mališane
Objavljeno 23. studenog, 2015.

U City Center one West u Zagrebu u društvu dobre vile Marijane Batinić predstavljena je bajka - BAJKOVITI SVIJET BECUTANA uz magične vile, moćne čarobnjake i druga magična stvorenja iz bajkovitog svijeta Becutana. Brojni mališani, mame i tate sudjelovali su u cjelodnevnom druženju i brojnim iznenađenjima. Brojne lutkarske predstave, igrice, pokloni, ali i brojna druga iznenađenja bili su samo dijelovi te divno ispričane bajke. Dobra vila potrudila se da svako dijete dobije poklon. Becutan i dobra vila vole se javno već punih 38 godina, kada je počela bajka s prvim proizvodom Becutan. Upravo niz godina povjerenja i tradicije brenda Becutan, koji se prenose s generacije na generaciju, a protom i besprijekorna kvaliteta dokaz su da su bajke moguće.

Marijana Batinić, dobra vila, ovom prigodom je izjavila: “Iznimno mi je drago da sam dio ove bajke, u kojoj sam bar na jedan dan mogla biti dobra vila koja ispunjava sve želje našim najmlađima. Bila je to divna bajka, u kojoj sam bila okružena moćnim čarobnjacima i drugim magičnim stvorenjima iz Bajkovitog svijeta Becutana.”

Iz tvrtke Alkaloid AD Skopje istaknuli su: “Bila je ovo bajka u kojoj smo pokušali ispričati priču o odrastanju kroz generacije, od naših baka i djedova, preko mama i tata, pa sve do naših mališana.”

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i izgrađena identiteta na hrvatskom tržištu. 38 godina povjerenja i tradicije brenda prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njezina besprijekorna kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom pridonosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika proizvoda je neutralna pH-vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.(J.Kn.)

Možda ste propustili...

HRVATSKI INSTITUT ZA ISTRAŽIVANJE MOZGA

Za zdrav mozak bitan je san, ali i dobar trening

ORGANIZAM SE PRIRODNO POČINJE REGENERIRATI

U proljeće se javlja svjež nalet energije

STUDIJA UBLAŽAVANJE MENTALNIH I FIZIČKIH TEGOBA

Ljudski dodir može smanjiti bol, depresiju i tjeskobu

Najčitanije iz rubrike