Dome slatki dome
ERGORAPIDO JE POUZDANI PARTNER U BORBI PROTIV PRLJAVŠTINE

Samostojeći bežični usisavač
Objavljeno 19. studenog, 2015.

Često nemate volje ili vremena za usisavanje? Dođete umorni s posla, a doma vas dočeka nered? Uz bežične usisivače Electrolux Ergorapido čišćenje nikad nije bilo lakše, a zahvaljujući vrhunskim performansama značajno je skraćeno i vrijeme potrebno za usisavanje.

Svojim elegantnim dizajnom ovaj usisavač savršeno će se uklopiti u svaki dom. Samostojeći bežični usisavač Ergorapido spoj je 1800 EasySteerTM tehnologije upravljanja i dugotrajne litijske TurboPower baterije koja pruža dvostruko dulje vrijeme usisavanja od klasičnih baterija. EasySteerTM pomoću velikih stražnjih kotača omogućuje lakše rotiranje i pomicanjem glave usisavača te samim time jednostavnije i brže čišćenje kućanskih površina. Ergorapido dolazi i s LED žaruljama DustSpotterTM kojima ćete moći osvijetliti i ona mračna mjesta na koja dosad niste obraćali pozornost.

Electrolux Ergorapido dolazi i s 2 u 1 funkcijom te se u tren oka može pretvoriti u baterijski ručni usisavač malih dimenzija, kojim ćete s lakoćom usisati kuhinjske površine, namještaj, ili prethodno nedostupna mjesta poput unutrašnjosti automobila.(M.R.)

Možda ste propustili...

VIŠE VOLI VRUĆINU NEGO HLADNOĆU

Begonija ima više od 1800 vrsta

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

TEST: EINHELL TE-SW 18/610 LI-SOLO

Za čiste staze i sve površine oko objekta

Najčitanije iz rubrike