Osijek
GODIŠNJI IZBOR WWW.NAJDOKTOR.COM

Dr. Otmar Rubin: Supruga je
odlična u svom području, a ja se
trudim da ne zaostajem za njom
Objavljeno 11. studenog, 2015.
Mirjana i Otmar Rubin jedini su bračni par iz Slavonije koji se našao na listi

Na internetskoj stranici www.najdoktor.com izabrani su najbolji liječnici i stomatolozi prema preporukama pacijenata u 2015. godini.

“Kriterij pri odabiru bio je minimalno pet konstruktivnih pozitivnih komentara. U slučajevima da je doktor imao više od pet komentara, gledao se odnos pozitivnih i negativnih komentara. Komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir zato što u mnogim slučajevima liječnici ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijenata. Također, zbog tako velikog broja komentara nismo u mogućnosti pregledati profile svih doktora pa su na popisu samo doktori čiji se profili otvaraju minimalno dvadeset puta mjesečno. Slijedom navedenog, koristimo ovu priliku i ispričavamo se svima koji nisu na popisu, a zaslužuju biti. Zahvaljujemo svim pacijentima na dijeljenju svojih iskustava i pozivamo ih da i dalje ocjenjuju i komentiraju liječnike i stomatologe kako bismo u budućnosti mogli iznositi još kvalitetnije i relevantnije popise. Čestitamo svim liječnicima i stomatolozima koji su odabrani kao najbolji”, ističe Lovre Kelam uime navedene internetske stranice.

A popis liječnika doista je opsežan jer su obuhvaćene sve grane medicine. Među njima je, zanimljivo, i jedan bračni par - ginekologinja Mirjana Rubin i radiolog Otmar Rubin, koji je bio više nego iznenađen kad smo mu javili lijepu vijest.

- Lijepo je da netko zapamti dobrog liječnika, a drago mi je da smo istu titulu dobili i supruga i ja. Ona je odlična u svom području, a i ja se trudim da ne zaostajem za njom - u šali je rekao dr. Otmar Rubin, radiolog s 34-godišnjim radnim stažem. Pacijentima se trude, kaže, uvijek pružiti traženu informaciju, no koji je trenutak presudio da on bude proglašen najboljim osječkim radiologom, kaže, ne zna.

Zadovoljan ne samo titulama bračnog para Rubin nego i onima brojnih drugih liječnika KBC-a Osijek je i dr. Sven Kurbel, sanacijski upravitelj, koji kaže da je svaka pohvala dobrodošla i smatra da postoji još mnogo brižnih djelatnika koji požrtvovno rade, i iznad prosjeka.

Među stomatolozima koji su dobili epitet najbolji je i dr. Josip Čes, koji kaže da mu ova titula puno znači jer mu je dana u njegovoj struci.

- Ovo je veliko dostignuće, a ja se trudim da moji pacijenti uvijek budu zadovoljni. Ako i pogriješite, ali ispravite pogrešku, pacijenti će to prepoznati i bit će zadovoljni. Nitko od nas nije savršen, pa tako ni ja svim mojim pacijentima, ali drago mi je da je moj rad prepoznat - kaže Čes koji je jedan od doktora medicine i doktora dentalne medicine koji su odabirom pacijenata proglašeni najboljima u ovoj godini, a neki od njih istu su titulu osvojili i lani.

Marija MIHELIĆ/Eduard SOUDIL
LIJEČNICI KOJE PACIJENTI SMATRAJU NAJBOLJIMA

Ginekologija: Mirjana Glavaš, Dimitrije Milojković, Andrijana Muller-Vranješ, Zvjezdana Fuštin, Zoran Popović, Mirjana Rubin, Siniša Matković, Mirjana Jakobović, Renata Bečarević - OSIJEK; Krešimir Musić - POŽEGA; Tomislav Grgurević, Filomena Tolić-Kovačić, Jozo Brnić, Ivan Jandrić, Željko Blažinkov - SLAVONSKI BROD; Zdenka Japundžić - VINKOVCI.

Oralna medicina: Marijan Baranović - SLAVONSKI BROD.

Obiteljska medicina: Vesna Samardžić-Ilić, Ljiljana Ismić, Zrinjka Dananić, Aleksandra Vojvodić, Albina Dumić - OSIJEK; Željko Mršić - POŽEGA; Jasmina Grbić, Antun Bukvić, Darka Šeremet - SLAVONSKI BROD; Marija Sotinac, Ozren Koščić - VINKOVCI.

Ortopedija: Hrvoje Mitrović - SLAVONSKI BROD.

Otorinolaringologija: Siniša Stevanović - VIROVITICA.

Pedijatrija: Jadranka Petrović-Schneider, Bojana Petrov-Križanović - OSIJEK; Tatjana Brzica - SLAVONSKI BROD.

Psihijatrija: Nikola Drobnjak - VINKOVCI; Spomenko Ilić - VIROVITICA.

Radiologija: Otmar Rubin - OSIJEK.

Stomatologija: Mirela Veselinović, Ivona Bambir-Lesko, Sanja Mihaljčić, Anastazija Aščić, Josip Prpić, Vladimir Haring, Josip Čes - OSIJEK; Matej Pirc - POŽEGA.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRVI SAJAM GRAMOFONSKIH PLOČA U OSIJEKU

Najskuplji vinil prodavao se po cijeni od čak 1500 kuna!

2

U HRVATSKOJ JE 40 TISUĆA OVISNIKA O KOCKI

Kockari žele da ih izvučete iz dugova, ali ne i iz igre

3

OD PONEDJELJKA PRELAZAK DRAVE SAMO PREKO CESTOVNOG MOSTA

Pješački most zatvara se zbog rekonstrukcije, radovi gotovi do ljeta iduće godine