Regija
FOTOSHOOTING NA EKOGOSPODARSTVU ORLOV PUT

Uz pripomoć “mladenaca”
prikazali svu raskoš Baranje
Objavljeno 26. listopada, 2015.

Da se netko našao ove nedjelje na ekogospodarstvu Orlov put, vjerojatno bi mislio da je došao na zanimljivo i nesvakidašnje vjenčanje.

Ne čudi, jer su ondje osječka glumica Katarina Baban i poznati plesač Leon Ajtlbez odjenuli svadbeno ruho, a riječ je bila o fotoshootingu “Raskošna baranjska jesen” za portal wedding.hr. Taj je portal za ovu prigodu odabrao ljepote Baranje, a uzimajući u obzir krajolik, seosko imanje, životinje i okoliš na Orlovom putu, logično je bilo da je ovo mjesto kao stvoreno za podlogu romantičnim vjenčanjima, inače sve prisutnijima u Hrvatskoj.

- Ovo je jedna nova i vrlo zanimljiva lokacija za vjenčanja, u svakom slučaju nedovoljno ispromovirana, a idealna je za ovu prigodu. Vjenčanja na otvorenom postala su trend o kojem mnogi mladenci sanjaju, no rijetko si tko može priuštiti ovakvu idilu u svom danu iz snova - ispričala je Marija Petrović, urednica portala wedding.hr.

I doista, kao u bajci izgledala je osječka glumica Katarina Baban koja je za tu prigodu odjenula romantičnu vjenčanicu, a ništa manje naočit nije bio ni Leon Ajtlbez, koji se također izvrsno snašao u ulozi mladoženje. Za tu prigodu mladencima je postavljen stol s unikatnim i vrlo upečatljivim detaljima, a nakon što su ondje odradili “fotoshooting”, mladenci su se uputili i na samo imanje te ondje promovirali Ekogospodarstvo Orlov put. Za potpun ugođaj bio je zadužen Goran Gusak, vlasnik imanja, koji je gostima ponudio piće dobrodošlice i ugostio ih na pravi, tradicionalan slavonski način, a imanju su se, razumljivo, najviše razveselili najmlađi. Naime, partneri portala ondje su došli u obiteljskom okruženju, a ljepotama Baranje i samog Orlovog puta oduševila su se njihova djeca koja nisu mogla odlučiti što im je ljepše – seoska drvena kućica, životinje, voćke...

Marija MIHELIĆ
Partneri u projektu

Osim Katarine i Leona, pomoć u organizaciji “fotoshootinga” pružila je modna kuća Lukabu s vjenčanicom, dok se za nakit pobrinula zlatarnica Karat. Bajkovitu idilu svojim aranžmanima priredila je cvjećarnica Mozaik, dok je make up Kristini i Leonu odradio Lotus. Frizuru je osigurao frizerski salon Bellus, a cijeli događaj nije mogao proći bez ukusne kapljice vina Gerstmajer. Cijeli događaj svojim je fotografskim umijećem ovjekovječio Novica Janković iz Leon produkcije.

Možda ste propustili...

NADBISKUPIJSKA I FAKULTETSKA KNJIŽNICA

Simpozij Akvinski

ZA DJECU OD 3 DO 11 GODINA

Otvara se Šumski pedagoški centar

Najčitanije iz rubrike