Osijek
OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE POTICAJA ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA ZASLUŽNIMA

Tko će biti ovogodišnji dobitnici Grba i Pečata Grada?
Objavljeno 13. listopada, 2015.

Odbor za dodjelu javnih priznanja Grada Osijeka objavio je javni poziv za podnošenje poticaja za dodjelu javnih priznanja Grada Osijeka pa podsjećaju kako je rok za podnošenje poticaja 15. listopada 2015 .

Jasenka Mađarević iz Grada Osijeka navodi kako se poticaji za dodjelu javnih priznanja Grada Osijeka - Zlatna plaketa “Grb Grada Osijeka” i Pečat Grada Osijeka podnose Odboru za dodjelu javnih priznanja Grada Osijeka u pismenom obliku na adresu: Grad Osijek, Odbor za dodjelu javnih priznanja Grada Osijeka, Kuhačeva 9, 31000 Osijek.

Zlatna plaketa “Grb Grada Osijeka” javno je priznanje fizičkim i pravnim osobama za izuzetna ostvarenja u području gospodarstva, znanosti, odgoja, obrazovanja, zdravstva, socijalne skrbi, kulture, fizičke kulture, tehničke kulture, zaštite okoliša i ekologije, obrane i zaštite te drugih društvenih djelatnosti, a Pečat Grada Osijeka dodjeljuje se fizičkim i pravnim osobama za osobite uspjehe u razvoju društvenih odnosa i unapređenju djelatnosti gospodarskog i društvenog života. Na stranicama Grada Osijeka www.osijek.hr nalaze se uvjeti i što poticaj mora sadržavati, između ostalog životopis, obrazloženje zasluga s odgovarajućom dokumentacijom poput objavljenog rada, analiza, prikaze, kritike stručnog i drugog tiska, natjecateljske rezultate, odnosno podatke o poslovanju i djelovanju pravne osobe, obrazloženje uspjeha zbog kojih se predlaže za dodjelu javnog priznanja… Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 229-241. D. Pejić

Najčitanije iz rubrike