Crna kronika
IZBIO POŽAR U OSIJEKU

Vozač uspio ugasiti požar koji je izbio
u predjelu motora Renaulta Kangoo
Objavljeno 10. listopada, 2015.

OSIJEK - Vatrogasne i policijske sirene te oštar miris dima uznemirili su jučer oko 10 sati građane u samom centru Osijeka. Naime, u Ulici Hrvatske Republike, u dvorištu poslovnog centra, na prostoru gdje je nekada bila osječka tvrtka “Litokarton”, zapalilo se dostavno vozilo Renault Kangoo.

Međutim, do dolaska vatrogasaca vozač je nekako sam uspio ugasiti vozilo u plamenu. Kako doznajemo, vozač je pokušao ugasiti motor automobila, no to mu nije uspjelo. Pokušao je to u nekoliko navrata, ali tada je odjednom u prednjem dijelu vozila buknula vatra.

- Čuo sam da se nešto događa u dvorištu od gostiju koji su sjedili uz prozor. Dvije djevojke povikale su da gori automobil i tada je već jedan muškarac ušao u kafić i zatražio vatrogasni aparat. Zgrabio sam aparat i dao mu ga, a muškarac je istrčao i ugasio požar - doznajemo od konobara iz kafića koji se nalazi u dvorištu u kojem je gorio Kangoo.

Iako je vozač imao vatrogasni aparat, nije uspio svladati vatru u jednom mahu, već tek kada je ispražnjen i drugi aparat za gašenje požara.

Kada su stigli vatrogasci, mogli su samo ustanoviti da je požar ugašen, a policajci su obavili očevid kojim će se utvrditi točan uzrok izbijanja požara na predjelu motora Renaulta Kangoo.S.Lacić

Najčitanije iz rubrike