Osijek
KOMPANIJA SEA AIR NAJAVILA NOVU LINIJU

Nova zračna linija za London od 9. studenoga
Objavljeno 8. listopada, 2015.

Od 9. studenoga kompanija Sea Air, uz svoje dosadašnje linije, uvodi novu zračnu liniju, Osijek - London - Osijek, koja će biti na raspolaganju putnicima svakog ponedjeljka.

- Uz svoje već postojeće zračne linije prema Njemačkoj, kompanija Sea Air odlučila je uvesti i vezu s Londonom kao prepoznatu željenu destinaciju od putnika. Inače, Sea Air je objavio svoj službeni zimski red letenja, koji se može vidjeti i na službenoj web-stranici www.sea-air.hr. Kao što se i najavljivalo, Sea Air nikad nije ni planirao zadržati svoje linije samo sezonskima. Tako da od sredine listopada kreću letovi za Stuttgart, Düsseldorf, Basel i München preko Prištine i Mostara. Neke linije su stare i već poznate, a neke naknadno ubačene kao tražene destinacije - kaže Ivana Maksimov, PR Sea Aira.

Trenutačno su na raspolaganju Sea Aira tri zrakoplova: Boeing 737-300 kompanije Maleth Aero, Saab 340 te poseban luksuzni Boeing 737 – VIP. Za kratko se vrijeme očekuje i drugi Boeing, a konačni je cilj, kako kaže Maksimov, da Sea Air raspolaže vlastitim zrakoplovima.

- Iza nas je nekoliko odrađenih letova prema njemačkim destinacijama, nekoliko charter-letova među kojima su let za München u povodu Oktoberfesta te poseban let za Prištinu u povodu posjeta hrvatskog gospodarskog izaslanstva Kosovu, dok letovi Osijek - Mostar idu tri puta tjedno - ističe Maksimov. I. Rab Guljaš

255

eura cijena je povratne karte Osijek - London - Osijek

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike