Osijek
TVRTKA FEROS

Na jednome mjestu dijelovi za sva teretna vozila i prikolice
Objavljeno 9. listopada, 2015.
Radno je vrijeme poslovnice od ponedjeljka do petka od 8 do 16 te subotom od 8 do 14 sati

Tvrtka Feros d.o.o. iz Zagreba u srijedu je u Vukovarskoj 328 svečano otvorila svoju osječku poslovnicu, četvrtu nakon dvije zagrebačke i jedne u Rijeci.

Ta tvrtka bilježi već 24. godinu uspješnoga rada kao uvoznik i distributer dijelova za teretna vozila, a odsad će priliku za kupnju zamjenskih dijelova originalne kvalitete imati i Osječani te stanovnici regije.

- Uz dvije poslovnice u Zagrebu i jednu u Rijeci, s ovom sad u Osijeku pokrivamo tržište Hrvatske, zajedno s našim regionalnim partnerima. U ponudi su sve vrste dijelova za teretna vozila i prikolice svih marki, poput kočnica, ovjesa, ulja, ispuha, motornih dijelova, osvjetljenja, elektrike, dijelova za mjenjače te karoserijskih dijelova, kao i proizvoda za osiguranje tereta - objasnio je Edin Humić, direktor Ferosa.

Voditelj osječke poslovnice Alan Jakovac dodao je kako je ponuda obogaćena velikim brojem brendova proizvođača dijelova - Schaffler Group, ZF Trading, Contitech, Glyco, Federal Mogul, Victor Reinz, SAF, BPW, Valeo, Herth+Buss, Proplast, Hengst i još brojne druge. Dodajmo tomu da je Feros 2010. godine postao član grupacije Group Auto Union Adria, a cilj mu je održavanje kvalitete, ali i proširenje asortimana kvalitetnim proizvodima, na veliko zadovoljstvo kupaca. Otvorenje osječke poslovnice popratili su brojni poslovni partneri Ferosa, ali i predstavnici te tvrtke, među kojima je i Ivan Gale, voditelj prodaje i nabave.

Radno je vrijeme osječke poslovnice od ponedjeljka do petka od 8 do 16 te subotom od 8 do 14 sati.

Marija MIHELIĆ
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike