Tehno
BESKOMPROMISNA STILSKA POJAVA

Sonyjev X91C Bravia TV je ultra-tanak, ultra-pametan i ultra-velik
Objavljeno 9. listopada, 2015.

Radi se o impresivno velikom, a senzacionalno tankom televizoru s fenomenalno inspirirajućim 75" (18,.3cm) zaslonom koji je tanak samo 15 mm, novi BRAVIA X91C 4K LCD televizor tvrtke Sony čini beskompromisno stilsku pojavu u bilo kojem životnom prostoru.

Ne manje važno, to donosi svu vašu zabavu na život s 4K kvalitetom slike koja oduševljava. X91C uklapa se u vašu sobu kao dragocjena umjetnina. Bilo da stoji graciozno na svojim čvrstim aluminijskim nogama ili da je obješen na zid. Pojačan jedinstvenom Sony edge-coating tehnologijom, virtualni oštri zaslon osigurava velike, prekrasne slike. Snažni 4K Procesor X1 donosi zapanjujuću kvalitetu slike bilo čemu što gledate. Svaki izvor inteligentno je analiziran i nadograđen na gotovo 4K rezoluciju, bilo da gledate običan TV, Blu-ray diskove, DVD-e ili internetske videozapise. Sonyjev jedinstveni TRILUMINOS zaslon osigurava veliki raspon boja na zaslonu, evocirajući punu emociju svake scene s bogatim, živim crvenim, zelenim i plavim bojama. Razlika je jasna: sva vaša zabava izgleda najbolje moguće sa zapanjujućom jasnoćom, živopisnim bojama i iskričavim kontrastom.

Android TV iz Sonyja čini vaše gledanje pametnijim nego ikad. Zamislite sve što volite raditi na tabletu ili smartphoneu na velikom ekranu. Istražite svijet filmova, glazbe, fotografije, igara, pretraživanja, aplikacija i još mnogo više - sve s izvanrednom Sonyjevom kvalitetom slike i zvuka.

Google Cast omogućuje vašem mobilnom uređaju da se neprimjetno poveže i ostvari interakciju s vašim televizorom kao nikad do sada. Cast aplikacije, igre, filmove, fotografije, glazba i još mnogo više s vašeg pametnog telefona ili tableta sa samo jednim pritiskom gumba, a bez potrebe za set-upom za uparivanje i nezrcaljenje zaslona. Koristite Glasovno pretraživanje kako biste pronašli nove i uzbudljive sadržaje - samo govorite u ugrađeni mikrofon na svojem daljinskom upravljaču na dodir ili koristite svoj Android ili iOS mobilni uređaj. Bilo kako bilo, bogatstvo zabave čeka.

BRAVIA X91C je kompatibilan sa HEVC, standardnim VP9 i HDMI za 50p/60p - što znači da možete uživati u svim svojim omiljenim sadržajima, uključujući sve veći izbor 4K video streaming usluga.

Tanki novi BRAVIA X91C 75" 4K LCD TV tvrtke Sony je dostupan od sredine rujna.

Marin REŽIĆ
Najčitanije iz rubrike