Osijek
PRVA GODINA TAXI CAMMEO FRANŠIZE

Žele raditi s Cammeom koji ih obučava u svojoj Taxi akademiji
Objavljeno 6. listopada, 2015.

Jučer je u Osijeku obilježena prva godišnjica rada Taxi Cammeo franšize. Naime, Osijek je grad u kojem je, u sklopu nove poslovne vizije, Cammeo grupa prošle godine pokrenula inovativni poslovni model franšize. Biljana Karanović iz Cammea kaže kako u Osijeku radi 20 Cammeovih taksi-vozila, koji su s obzirom na cijenu i najpovoljniji pa se u svim gradovima u kojima djeluje bilježi porast potražnje njihovih usluga.

Preko Taxi Cammeo franšize zaposleno je 60 ljudi, s tendencijom povećanja broja zaposlenika.

- Zbog povoljnih uvjeta suradnje, nositelji Taxi Cammeo franšize ostvaruju znatno bolja primanja, a kvaliteta usluge na zavidnoj je razini. Naglašavamo kako prema nositeljima franšize postupamo kao partneri, a ne kao konkurenti. Pod okriljem brenda i svih beneficija Cammeo grupe oni samostalno upravljaju svojom tvrtkom i vremenom, ostvaruju i iznadprosječna primanja pa se sve više postojećih taksista odlučuje pristupiti Taxi Cammeo franšizi - priča Karanović.

Zbog toga, dodaje ona, raste i potreba za dodatnim zapošljavanjem novih taksista koje Cammeo grupa priprema za rad u sklopu Taxi akademije, na kojoj se budući taksisti educiraju o korištenju softverskog sustava Taxi Navigatora, pravilima bontona i poslovanja Cammeo grupe te svih ostalih detalja važnih za pružanje kvalitetne i pouzdane usluge. D. Pejić

Možda ste propustili...

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

GDJE U KUPOVINU U NEDJELJU?

Trgovine koje rade 14. travnja

NA EVANĐEOSKOM TEOLOŠKOM VELEUČILIŠTU

“Prozori u maštu” za otvaranje Dječje knjižnice

Najčitanije iz rubrike