Crna kronika
BROJNE NESREĆE NA POŽEŠKOM I VINKOVAČKOM PODRUČJU

Ozlijeđeno dvoje četverogodišnjaka te djeca u dobi od 7, 9 i 14 godina
Objavljeno 6. listopada, 2015.

PAKRAC/BABINA GREDA - Petero djece ozlijeđeno je u dvije prometne nesreće koje su se tijekom vikenda dogodile na pakračkom i kutjevačkom području. U Pakracu se nesreća dogodila u nedjelju na Trgu 76. bataljuna kada je 29-godišnja vozačica Peugeota zbog neprilagođene brzine udarila u 14-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik na zebri. Djevojčica je lakše ozlijeđena. Istoga dana, između Bekteža i Kutjeva, 30-godišnja vozačica Hyundaija vozilom je sletjela s kolnika pri čemu je lakše ozlijeđena, kao i četvero putnika u dobi od četiri, sedam, devet i 34 godine.

U Babinoj Gredi nesreća se dogodila u Ulici Vladimira Nazora u petak. Ondje je pijani 25-godišnji vozač auta vozilom sletio u kanal. Putnik u vozilu, 47-godišnjak iz Babine Grede, teže je ozlijeđen. Istoga dana u Frankopanskoj ulici u Vukovaru, 23-godišnji vozač automobila na zebri je udario 78-godišnjakinju iz Vukovara. Starija žena teže je ozlijeđena. U subotu je na autocesti A3 kod Bošnjaka 61-godišnji državljanin Srbije kotačima zahvatio travu pokraj ceste, nakon čega je udario u zaštitnu žičanu ogradu. Teže su ozlijeđeni putnici u vozilu, 4-godišnji i 26-godišnji državljanin Švicarske, dok su 61-godišnji vozač i 51-godišnja putnica (državljanka Srbije) lakše ozlijeđeni.S.Lacić

SLETJELI S CESTE

Na cesti Spačva-Vrbanja u nedjelju je oko 10.50 sati 45-godišnjak iz Gunje sletio autom u kanal pri čemu je teško ozlijeđen. Dan prije, oko 16.35 sati, u blizini Vukojevice 43-godišnji vozač motocikla Kawasaki izgubio je nadzor nad motociklom i sletio u putni kanal pri čemu je lakše ozlijeđen.

Možda ste propustili...

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

Najčitanije iz rubrike