Regija
ŠARIĆ ALIAS GRACE JONES RAZVESELIO BARANJCE

Stand up komičar Ivan Šarić donirao 10.000 kuna Leptirićima
Objavljeno 5. listopada, 2015.

BELI MANASTIR - Stand up komičar i voditelj Ivan Šarić, jedna od zvijezda showa “Tvoje lice zvuči poznato” Nove TV, osim što gledatelje svake nedjelje oduševljava svojim transformacijama, prošle je nedjelje oduševio i članove belomanastirske udruge Baranjski leptirići. Deset tisuća kuna tešku nagradu za prvo mjesto u nedjeljnoj emisiji, koju je osvojio za transformaciju u Grace Jones, namijenio je ovoj udruzi (donirat će ju Nova TV), u kojoj je trenutačno 99 osoba s invaliditetom i djece s poteškoćama u razvoju.

- Znali smo da ćemo biti potencijalni dobitnici, ali nismo znali hoćemo li i kada dobiti dar. U svakom slučaju, ugodno smo iznenađeni - kaže Držislav Šušak, predsjednik udruge, ističući kako će novac potrošiti na servis i registraciju specijaliziranog kombi-vozila te redoviti rad udruge.

Šariću, inače, ovo nije prvi susret s Belim Manastirom. U jedinom baranjskom gradu gostovao je dva puta. Svojim Stand Up Comedy Showom svojedobno je oduševio posjetitelje cafe-bara Lymmar... (I.G.)

Možda ste propustili...

DVD BENIČANCI

Za dom 30.000 €

ODJEK IZBORA NA LOKALNOJ RAZINI

Nikolić: Morat će biti bolja suradnja

Najčitanije iz rubrike