Regija
BELIŠĆANI REZIMIRAJU REZULTATE KUPALIŠNE SEZONE

Prodali dvostruko više ulaznica nego lani
Objavljeno 5. listopada, 2015.

BELIŠĆE – Zahvaljujući dugom i toplom ljetu i dobroj organizaciji, Kombel d.o.o. za komunalne djelatnosti iz Belišća, koji gospodari belišćanskim bazenom, ovih dana zbraja odlične rezultate nakon završetka kupališne sezone koja je trajala od 13. lipnja do 5. rujna.

Koliko je belišćanski bazen bio primamljiva destinacija za posjetitelje, najbolje svjedoči podatak da je ove godine prodano oko 20.000 ulaznica, gotovo dvostruko više nego lani, a broj kupača dnevno se kretao između 1500 i 2000, potvrdila nam je direktorica Kombela Marina Novoselnik. Uspoređujući ovogodišnje s rezultatima prethodnih sezona, Novoselnik je kazala da su ove godine prodane ukupno 9144 dnevne karte za stariju i 2157 karata za mlađu djecu, 5068 dnevnih karata za odrasle po cijeni od 15 kuna i 2937 karata po cijeni od 8 kuna. Svemu tome treba dodati i podatak o prodanih 575 sezonskih karata za djecu i 127 za odrasle te prodanih 147 ulaznica u sklopu organiziranih posjeta.

- Uz redovitu ponudu na bazenu, posjetiteljima su bili na raspolaganju i dodatni sadržaji poput welnes kutka, gdje je bilo ponuđeno više vrsta masaža, sauna te solarij. Na naše veliko zadovoljstvo, posjetitelji su odlično prihvatili proširenje ponude pa smo tako zabilježili 123 posjeta sauni, 2501 posjet solariju i 240 korisnika usluge masaže. Zbog velikog zanimanja, ove usluge posjetiteljima su ostale na raspolaganju i nakon završetka kupališne sezone, a razmišljamo o mogućnosti da ih proširimo na cijelu godinu kada se za to stvore uvjeti na prostoru bazena - poručila je Novoselnik.

Prije početka kupališne sezone kombelovci su odradili velik posao racionalizacije ulažući u strojarski dio postrojenja za proizvodnju vode, zahvaljujući čemu je znatno smanjena potrošnja vode. Petnaestak zaposlenih na bazenu skrbilo je i da se, osim uobičajnih sportskih sadržaja, u dnevnim i večernjim terminima održavaju različite popularne manifestacije i okupljanja, na čemu će se nastojati i iduće godine, najavljeno je. L. Aničić

Možda ste propustili...

ULAGANJE OD 570.000 EURA

Nove prostorije za NK Šipovac

PREDSTAVIO POSLJEDNJI ROMAN

Miro Gavran u Donjem Miholjcu

Najčitanije iz rubrike