Osijek
NAČELNIK MARJAN TOMAS POZVAO MJEŠTANE, ZADRUGE, UDRUGE..., DA DAJU SVOJE PRIJEDLOGE I INICIJATIVE

Općina Vladislavci priprema
Strategiju razvoja 2015.-20.
Objavljeno 4. listopada, 2015.

Općina Vladislavci priprema se za izradu Strategije razvoja općine Vladislavci pa stoga poziva sve zainteresirane mještane, tvrtke, obrte, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, zadruge, udruge, javne ustanove i institucije da prijave svoje projektne ideje i razvojne projekte koji mogu pridonijeti gospodarskom, društvenom i infrastrukturnom razvoju te podizanju kvalitete života stanovnika.

Načelnik Marjan Tomas kaže kako će prikupljene projektne ideje i razvojne projekte uvrstiti u cjelovitu bazu projekata buduće Strategije razvoja.

- Projekti uvršteni u bazu projekata Strategije razvoja, prilikom apliciranja na nacionalne i natječaje EU fondova i programa mogu ostvariti dodatne bodove pri ocjenjivanju samih projekata. Ovaj Javni poziv nije namijenjen financiranju projekata, već se provodi isključivo u svrhu izrade Strategije razvoja općine Vladislavci 2015.-2020. godine, a vlasništvo nad projektnim idejama će se u cijelosti poštovati. Preporučljivo je da projektni prijedlozi imaju veći krug korisnika, odnosno širu ciljanu skupinu te veći utjecaj na razvoj zajednice - najavio je Marjan Tomas.

Tomas navodi kako odlično surađuju s Osječko-baranjskom županijom u projektima koje su dogovorili sa županom Vladimirom Šišljagićem.

Krajnji rok za prijavu projektnih ideja je 26. listopada 2015., a svaki prijavitelj može prijaviti više projektnih prijedloga, svaki zasebno na posebnom obrascu. Svi prijedlozi projektnih ideja / razvojnih projekata moraju biti podneseni na propisanom obrascu koji se može preuzeti na internet-stranici www.opcina-vladislavci.hr ili osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu. Oni se mogu dostaviti u elektroničkom obliku na e-mail: vladislavci.tajnik@gmail.com te osobno ili poštom na adresu Općina Vladislavci, Kralja Tomislava 141, 31404 Vladislavci. Dodatne informacije mogu se dobiti i telefonom 031/391-007. D. Pejić

Možda ste propustili...

DJELATNICI VODOVODA SU NA TERENU

Nastavak ispiranja mreže hidranata

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

Najčitanije iz rubrike