Kultura
“TRI PRAŠČIĆA” U REŽIJI VJEKOSLAVA JANKOVIĆA

Andrić: I neki novi klinci zaslužuju vidjeti ovu predstavu!
Objavljeno 5. listopada, 2015.

VINKOVCI - Brojni su mališani doslovce okupirali Gradsko kazalište “Joza Ivakić” kada se na repertoaru našla obnovljena predstava “Tri praščića”. Publika je izvrsno reagirala na predstavu i sjajnu glumačku postavu predvođenu Vjekoslavom Jankovićem koji je i glumac i redatelj.

- Drago mi je da je ponovno postavljena predstava koja je prvu izvedbu imala 2009. Publika je jako dobro reagirala, a predstava će se još razvijati jer ima interakciju s publikom. Vrlo je suvremena i otvorena pa će glumcima biti veliko veselje igrati ju - kaže Janković.

I Dini Vojnović bilo je jako lijepo igrati, posebice uz redatelja Jankovića koji je odlično sve posložio. Predstava je fizički bila zahtjevna jer ima dosta plesa, skakanja, no uz dobru ekipu nije bilo ništa teško, dodaje Dina.

- Uloga gusjenice Glištun zanimljiva je jer mi daje priliku ponovo se igrati kao dijete - istaknula je Dina.

Vladimir Andrić nakon predstave pun emocija rekao je da je ostvarenje glumačkih snova igrati dječju predstava.

- Vidjeli smo mnogo razigrane djece, što nam je jako drago. Uspjeli smo predstavu spasiti od zaborava, podići je i ponovo igrati, jer neki novi klinci isto zaslužuju gledati ju. Uz to, ovo je jedan od najvećih projekta vinkovačke kazališne dječje produkcije, s najraskošnijom scenografijom, kostimima, songovima - istaknuo je Andrić. U predstavi igraju i Martina Stjepanović, Zorko Bagić i Ivan Pokupić.M.Kokaj

Možda ste propustili...

PJEVAČKO DRUŠTVO SVETOGA JOSIPA OSIJEK NASTUPILO U CRKVI SVETOG KRIŽA U TVRĐI

Uskrsni koncert pred mnoštvom vjernika

POD NAZIVOM “CRTAM. STVARI POSTAJU ČUDNE”

Izložba umjetnice Marije Ančić u Galeriji Kulturnog centra Osijek

Najčitanije iz rubrike