Crna kronika
U HRVATSKOJ U TJEDAN DANA NESTALO 11 OSOBA

Uz 9 maloljetnika, nestali su i majka i njezin sin (2)
Objavljeno 2. listopada, 2015.

OSIJEK - U proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo 11 ljudi. Među nestalima su i dvije tinejdžerice koje su nestale sa slavonskih adresa. U Osijeku je, treći put u mjesec i pol dana, nestala Martina Zorkić (16). Martina je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. U ponedjeljak je otišla iz Doma za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj cesti u Osijeku, a u trenutku nestanka bila je odjevena u svijetle traperice i bijelo-plavu jaknu. U Slavonskom Brodu nestala je Amela Kebić (17). Amela je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe, a na licu ima piercinge. U trenutku nestanka imala je na sebi kratki crni kaput.

Prošle su subote u Grabarju Ivanečkom, na području Ivanić Grada, nestali majka i njezin dvogodišnji sin. Majka Sadije Ramadani (32) otišla je s adrese u Zagrebačkoj ulici s Aldinom Rizvanijem (2). Uz njih u Zagrebu je nestala Severina Bogdan (12), u Đurđevcu Vedrana Bogdan (16), u Kaštel Lukšiću Ivana Defilipis (15), a u Puli Samuela Gušani (15) i Daniel Mučić (15). U proteklom je tjednu u Bedekovčini nestala Aleksandra Ignjac (14), a s adrese u Varaždinu Marko Jakubin (26).

Iz policije pozivaju građane koji imaju bilo kakve informacije o nestalim osobama da to dojave na besplatan broj telefona 192 ili dođu osobno u najbližu policijsku postaju.

Profili nestalih osoba mogu se pogledati u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na internetskoj adresi www.nestali.hr.S.Lacić

TJEDAN RANIJE NESTALO 17 LJUDI

Od 17 osoba nestalih prethodnoga tjedna samo njih pet je pronađeno. Policija još traga za Monikom Brdarić, Lorenom Ferro, Sabatinom Gagulićem, Šerifom Hrustićem, Petrom Jedvajem, Sanelom Kamerićem, Enom Kapić-Hidić, Vickom Lazarijem, Viktorom Oršolićem, Višnjom Oršuš, Nikolom Škrinjarom i Brankom Vuga.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike