Novosti
REGRUTERI ZDRAVSTVENIH DJELATNIKA U STUDENOME SU PONOVNO U HRVATSKOJ

Liječnicima najviše nude skandinavske zemlje
Objavljeno 1. listopada, 2015.

Europski regruteri zdravstvenih djelatnika ponovno dolaze u Hrvatsku, a sajmove će u studenome održati u Splitu, Rijeci i Zagrebu.

Careers in White International osim u Hrvatskoj organizira sajmove u Španjolskoj, Portugalu, Italiji, Bugarskoj, Grčkoj, Mađarskoj i Rumunjskoj. Ta tvrtka okuplja stotine zdravstvenih regrutera i tisuće zdravstvenih profesionalaca.

- Uvijek smo obraćali pozornost na podudaranje želja naših kandidata i poslodavaca. Ova sezona obećava još više uspjeha. Uz nove regrutere i dugogodišnje partnere, dovodimo još više mogućnosti zaposlenja za naše kandidate, nudeći im posao i uvjete rada za kojima tragaju - kaže menadžerica prodaje Corina Pop.

Najatraktivnije ponude pronalaze se u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj, gdje plaće mogu dosegnuti iznos do 12.500 eura mjesečno za liječnike specijaliste. Regruteri iz zemalja kao što su Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska i Njemačka također imaju primamljive ponude, gdje mjesečne plaće za liječnike specijaliste mogu doći do 10.500 eura. Većina regruterskih tvrtki nudi i besplatan tečaj jezika, i to i za kandidate i njihove obitelji, pomoć u pronalaženju posla bračnom partneru, pomoć u pronalaženju privatnog smještaja ili plaćene letove, ističu u tvrtki Careers in White.

Medicinske sestre i tehničari iznimno su cijenjeni i popularni u europskim zemljama, posebice u Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj i Njemačkoj. Plaće počinju od 2200 eura mjesečno i rastu ovisno o iskustvu i specijalizaciji. Na Careers in White sajmu dostupne su stotine poslova. Sudjelovanje na sajmu je besplatno, a sudionicima se savjetuje da donesu svoj životopis na sajam.(D.Pav.)