Dome slatki dome
UŠTEDA KUPNJOM KUĆANSKIH APARATA ENERGETSKOG RAZREDA A+++

Nepovratni poticaj u iznosu od 800 kn
Objavljeno 1. listopada, 2015.
Electrolux u svojoj ponudi ima čak 20 različitih modela perilica rublja energetskog razreda A+++

G rađani Republike Hrvatske kupnjom kućanskih aparata energetskog razreda A+++ mogu od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost tražiti nepovratni poticaj u iznosu od 800 kuna za sufinanciranje tih uređaja.

Electrolux perilice rublja i perilice posuđa energetskog razreda A+++ energetski su visoko učinkoviti uređaji, koji omogućuju višestruke uštede kako na okoliš tako i na vaš novčanik.

Sufinanciranje uređaja energetskog razreda A+++ od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u cijelosti je u skladu s vizijom grupacije Electrolux koja svojim proizvodima, uslugama i proizvodnim procesima pridonosi održivom razvoju. Kompanija Electrolux još je 2007. godine primila nagradu Europske komisije za kontinuiranu primjenu mjera za poboljšavanje energetske učinkovitosti. Zato ne treba čuditi da Electrolux u svojoj ponudi ima čak 20 različitih modela perilica rublja energetskog razreda A+++, uz koje će vaše rublje biti besprijekorno čisto nakon svakog pranja uz istovremenu štednju energije, a samim time i novca.

Posebno su zanimljive perilice koje koriste 10-20 % manje energije od perilica energetske klase A+++ uz istovremeno zadržavanje svih pametnih programa uz koje se nećete morati brinuti o pranju rublja. Uz pomoć funkcije TimeManager možete prilagoditi ciklus pranja, tako da rublje bude spremno upravo onda kada vi to želite, a vrijeme ciklusa može se smanjiti na samo 15 minuta. Te će vam perilice pomoći i pri glačanju zahvaljujući sustavu SteamSystem koji s pomoću pare izglađuje nabore i osvježava odjeću kako bi ona bila jednostavnija za glačanje.

Osim perilica rublja Electrolux u svojoj ponudi ima i četiri perilice posuđa energetske klase A+++ koje s pomoću AutoFlex funkcije i ugrađenog senzora optimiziraju potrošnju vode i energije prilagođavajući program pranja količini i razini zaprljanja. Ove perilice posuđa pri svakom će ciklusu pružiti izvanredne i blistave rezultate pranja uz istovremenu maksimalnu uštedu energije.

U tijeku je i posebna akcija u kojoj Electrolux nudi čak pet godina pune garancije na modele perilica rublja EWF1408WDL2, EWF1487HDW2 i perilicu posuđa ESL8810RA. Sve što morate učiniti je ispuniti kupon koji možete pronaći u maloprodajnoj trgovini ili na webu te zajedno s kopijom računa poslati na Electrolux d.o.o., Slavonska avenija 3, 10000 Zagreb ili prijavu obaviti na www.electrolux.hr. Ovjereni garancijski list stići će na vašu kućnu adresu. Akcija za pet godina garancije na ugradbene perilice posuđa traje do 31. prosinca 2015. godine.(M.Režić)

Možda ste propustili...

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

Najčitanije iz rubrike