Dome slatki dome
ELECTROLUX UGRADBENE PERILICE

5 godina garancije
Objavljeno 1. listopada, 2015.

Bez obzira na količinu zaprljanih tanjura, čaša i lonaca, dopustite perilici posuđa da pranje odradi umjesto vas.

RealLife ugradbene perilice posuđa konstruirane su i certificirane kako bi pružile najbolje rezultate tijekom svakog pranja, a do 31. prosinca Electrolux nudi pet godina pune garancije na sve ugradbene perilice posuđa.

Zahvaljujući iznimno velikoj unutrašnjosti, a bez povećanja vanjskih dimenzija, RealLife perilice nude više prostora u usporedbi s klasičnim perilicama te lako mogu primiti i do 15 kompleta posuđa. Velika košara za pribor u cijelosti je uklonjiva, što omogućuje fleksibilno slaganje pribora za jelo, a SoftGrip držači držat će vaše osjetljive čaše za vino sigurno na mjestu tijekom cijelog ciklusa pranja.

Uz Electrolux RealLife ugradbene perilice nećete imati potrebe ispirati ili odvajati posuđe prema obliku, jer će ono uvijek biti besprijekorno oprano zahvaljujući pet razina prskanja i satelitskoj mlaznici, koja, za razliku od tradicionalnih mlaznica, ima dvostruku rotaciju, kojom doseže svaki kut unutrašnjosti perilice. Zahvaljujući ugrađenim senzorima, AutoFlex program prilagodit će rad perilice ovisno o njezinu sadržaju, nakon čega se automatski odabire najbolji ciklus za iznimne rezultate pranja uz minimalnu potrošnju energije i vode.

U tijeku je akcija u kojoj Electrolux nudi čak pet godina pune garancije na ugradbene perilice posuđa, a na poklon možete dobiti i set od četiri kristalne čaše za vino Villeroy&Boch. Sve što morate učiniti je ispuniti kupon koji možete pronaći u maloprodajnoj trgovini ili na webu te ga zajedno s kopijom računa poslati na Electrolux d.o.o., Slavonska avenija 3, 10000 Zagreb ili se prijaviti na www.electrolux.hr. Ovjereni garancijski list i set kristalnih čaša stići će na vašu kućnu adresu. Akcija za pet godina garancije na ugradbene perilice posuđa traje do 31. prosinca 2015., a akcija za poklon-set kristalnih čaša traje do 31. prosinca ili do isteka zaliha.

Potražite Electrolux ugradbene perilice posuđa u svim specijaliziranim trgovinama. (M.R.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike