Gastro
KONZUM DONOSI FESTIVAL PIVA U VAŠE SUSJEDSTVO

Od 24. rujna do 14. listopada birajte omiljena piva uz posebne akcijske cijene
Objavljeno 25. rujna, 2015.

Oktoberfest već tradicionalno svake godine okuplja ljubitelje najpopularnijeg alkoholnog pića na svijetu. Ako ste i vi pripadnici te skupine, a nemate priliku otići u Műnchen, svoju ljubav prema ovom napitku možete iskazati uz Konzumov pivski festival.

Festival piva u Konzumu posebna je akcijska ponuda omiljenih brendova piva koja traje od 24. rujna do 14. listopada. U širokoj ponudi lagera, tamnih i pšeničnih piva, ali i sve popularnijih kraft piva, odaberite svog favorita i opremite se za ˝pivski˝ mjesec po akcijskim cijenama.

Posljednjih godina u svijetu proizvodnje piva odvija se prava kraft revolucija. Izraz kraft upotrebljava se za male i neovisne proizvođače koji u izradi primjenjuju vrlo inovativan i eksperimentalan pristup. Njihova piva su posebna jer proizvodnji pristupaju strastveno i kreativno uz nekonvencionalne recepte izrade te se proizvode u iznimno malim količinama.

Ipak, Konzum je za svoje kupce osigurao nakoliko domaćih kraft poslastica. Proizvodi iz Vukovarske, Zmajske pivovare i Pivnice Medvedgrad naći će se u asortimanu Konzuma u vrijeme trajanja ovog specijalnog festivala piva. Bilo da već znate sve posebnosti ovih piva ili ćete ih tek otkriti, svoj autentični doživljaj pronađite u Konzumovim prodavaonicama. Živjeli!

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike