TvObzor
GLASANJE POČELO JE 15. RUJNA I TRAJAT ĆE DO 14. LISTOPADA

2CELLOS i Hladno pivo među nominiranima za MTV Best Adria Act !
Objavljeno 18. rujna, 2015.
Ceremonija dodjele održat će se u Milanu i to u Mediolanum Forumu 25. listopada

Svjetski poznati virtuozi na violončelima, 2CELLOS i Hladno Pivo među nominiranim su izvođačima za ovogodišnju dodjelu nagrada 2015 MTV EMA. Time su ušli u izbor za najboljeg izvođača iz regije! Ceremonija dodjele “MTV Europe Music Awards” nagrada održat će se u Milanu, u Italiji i to u Mediolanum Forumu, u nedjelju 25. listopada.

I ove godine za MTV Best Adria Act nagradu bit će nominirano pet izvođača, od čega je već četiri nominirao MTV i oni su se izravno plasirali u MTV Best Adria Act utrku, dok će petog nominiranog izvođača izabrati publika.

Četiri izvođača koja je nominirao MTV za MTV Best Adria Act nagradu: 2CELLOS, Daniel Kajmakoski, Marčelo i Hladno pivo. Peti nominirani izvođač će biti izabran po načelu Wild Crad nominacije, tj. publika će glasanjem na Twitteru odlučiti tko će se boriti za MTV Best Adria Act titulu. Glasovi publike odlučit će tko će od sljedećih izvođača postati jedan od petero nominiranih za Best Adria Act nagradu: Billy Andol, Jackson, Sajsi MC, Sassja i Siddharta.

- Ova nominacija predstavlja dodatnu motivaciju za još rada, novih pjesama, albuma, nagrada - kaže Sassja, koja se nakon nastupa na mnogim regionalnim festivalima, vraća u Zagreb i Rijeku gdje ima veliku bazu fanova.

Već dobro poznato zagrebačko Gričevanje ove će godine svojim nastupom 4. listopada zatvoriti upravo Sassja i osječki freestyler Kandžija i Gole žene. Poslije Zagreba, prva žena FMJAM-a, odlazi u Rijeku gdje će nastupati na trećem Roots Vibezu. Organizatori su odlučili razbiti jesensku dosadu i baciti BOMBU! Lagano su je tempirali da otkucava do 17. 10. kada će u eksploziji kreativne energije i pozitive grunuti i nestati sve negativno. Upravo zbog toga pozvali su “malo čudovište zvano Sassja”, kako kaže Frenkie u pjesmi „Ragga naš” jer njezinoj energiji nema kraja.

Svojim zaraznim beatovim, britkim jezikom i albumom prvijencem “Taktički praktično”, Sassja je osvojila i publiku i kritičare, ali i britansku senzaciju Asian Dub Foundation s kojima je ove godine dijelila pozornicu na dubrovačkom Croatia Music Adventuresu.

Glasanje za Wild Card fazu trajalo je do ponedjeljka, 14. rujna u 23:59 i odvijalo se isključivo putem Twittera i to korištenjem hashtaga #MTVEMA i #NominateImeNominiranogIzvođača. Sassja je osvojila Wild Card nominaciju i kao peti nominirani izvođač kreće u utrku za MTV Best Adria Act nagradu uz 2CELLOS, Daniela Kajmakoskog, Marčela i Hladno pivo!

Sljedeći krug glasanja za MTV Best Adria Act počeo je u utorak, 15. rujna i trajat će do 14. listopada u ponoć i odvijat će se na www.mtvema.com. Tada će se za titulu najboljeg izvođača u regiji natjecati 2CELLOS, Daniel Kajmakoski, Marčelo, Hladno pivo i pobjednik Wild Card nominacija.N.Vekić

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana