Sport
RUKOMETNA PREMIJER LIGA

Kasak zbog pomoći Vinkovčanima odlučio “zamrznuti” mirovinu
Objavljeno 5. rujna, 2015.

VINKOVCI - U pripremno razdoblje za ovu sezonu rukometni Premijer ligaš Spačva nije ušao na željeni način, premda su imali već sve prilično složeno, posebice što se tiče igračkog kadra. Dan uoči početka priprema iz kluba je otišao pouzdani vratar Dražen Stojanović, a nekoliko dana poslije njega klub je napustio i odlično krilo Karlo Oroz, koji se ovo ljeto vratio iz NEXE-a. Na žalost, nije se dugo zadržao. Do početka prvenstva nisu u klubu uspjeli nadomjestiti odlazak ove dvojice izuzetno kvalitetnih igrača. Ipak, u klub je u posljednji trenutak došao Alen Kasak. Nekad odlični pivot Osijeka i NEXE-a koji se rekativirao jer je nekoliko godina već bio u rukometnoj mirovini.

- Dolaskom Kasaka u klub pojačali smo konkurenciju na poziciji pivota, a i želja nam je da nam svojim iskustvom i znanjem pomogne u očuvanju statusa Premijer ligaša i sljedeće sezone. Upravo to će nam biti primaran i jedini zadatak, očuvanje statusa Premijer ligaša. Sve smo tome podredili - rekao je trener Josip Mečić.

Vinkovčani prvenstvo otvaraju kod kuće protiv Ivanića.

- Želja nam je da pred svojom publikom nastavimo niz nepobjedivosti, a tu bi nam navijači mogli mnogo pomoći. Stoga pozivam sve koji vole rukomet i pogotovo naš klub da nam već danas dođu pomoći i budu naš osmi igrač. Vinkovci su zaslužili imati Premijer ligaša, a samo zajedničkim snagama, igrača na parketu i navijača na tribinama, možemo to ostvariti - poručio je uoči početka prvenstva trener RK Spačva Vinkovci. A. Grgić

RASPORED 1. KOLA

Subota (5. rujna): Spačva Vinkovci - Ivanić, Moslavina - Dubrava, Karlovac - Zamet, Umag - Đakovo; 6. rujna: Medveščak NFD - Ribola Kaštela; 8. rujna: Varaždin - Gorica; 9. rujna: Buzet - Poreč.

Možda ste propustili...

EUROPSKO PRVENSTVO U BOKSU

Veočić je krenuo pobjedom od 5:0

MURSAŠI SE NISU PROSLAVILI U KAŠTELAMA

Gosti se prekasno probudili da bi mogli nešto više napraviti

ATLETSKA DIJAMANTNA LIGA

Sve počinje u Kini

Najčitanije iz rubrike