Crna kronika
U NALETU VLAKA POGINUO 48-GODIŠNJI VRBANJAC

Legao na prugu, pokrio se dekom i čekao smrt?
Objavljeno 4. rujna, 2015.

VRBANJA – U naletu vlaka koji je prometovao na relaciji Gunja - Vinkovci jučer je rano ujutro u Vrbanji poginuo 48-godišnji muškarac. Glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović potvrdio nam je stradavanje muške osobe koja se u vrijeme prolaska vlaka nalazila na pruzi.

– Očevid je još u tijeku i nakon završetka istraživanja i utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do nesreće sa smrtnom posljedicom moći ćemo nešto konkretnije reći - kazao je Džigumović.

Od mještana Vrbanje doznajemo da je stradali muškarac poginuo nedaleko od svoje kuće, koja se nalazi u Bačokinoj ulici, gdje prolazi i željeznička pruga. Navodno je riječ o samoubojstvu jer šokirani mještani koji su jučer ujutro bili na mjestu događaja tvrde da je prizor bio stravičan. Nesretnik se, pričaju, odlučio na očajnički čin, legao na prugu, na tračnice stavio i jastuk, pokrio se dekom i čekao vlak koji će ga odvesti u smrt.

U posljednjih godinu dana na području Vukovarsko-srijemske županije nekoliko je osoba smrtno stradalo u željezničkim nesrećama. Prije deset mjeseci, točnije početkom studenoga prošle godine, u stravičnoj nesreći na željezničkoj pruzi u gradu Otoku život su izgubile čak četiri osobe kada je na automobil u kojem su se nalazile naletio teretni vlak i na mjestu ih usmrtio. A dvadesetak dana kasnije pod kotačima putničkog vlaka ugašen je još jedan život. Smrtno je stradala 47-godišnjakinja iz Cerne, majka troje djece koja se bacila pod vlak na pruzi između Gradišta i Cerne.M.Lešić-Omerović

Možda ste propustili...

TROJE POGINULIH U UTORAK NA HRVATSKIM CESTAMA

Vozač (44) Audija nije bio vezan

OBAVLJEN OČEVID

Bager usmrtio građevinara

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

2

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

3

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura