Osijek
UČILIŠTE STUDIUM OTVARA SVOJA VRATA

Početak je nove školske godine i vrijeme za povratak u školske klupe!
Objavljeno 3. rujna, 2015.
Učilište Studium u Osijeku otvara svoja vrata svim onima koji su odlučili pratiti svoje snove, napraviti zaokret u karijeri i  ne gubiti dragocjeno vrijeme na poslu koji ih ne ispunjava. Polaznici  između više od 50 zanimanja iz različitih sektora mogu pronaći baš ono koji će  im pomoći da otkriju svoje skrivene potencijale i povećaju si šanse za željeno zaposlenje!
Nastava se odvija u prostorijama Učilišta gdje polaznici na raspolaganju imaju vrhunski opremljene učionice,informatički kabinet i praktikum za odrađivanje vježbi.  Ono na što smo posebno ponosni su naši predavači koji pristupaju svakom polazniku i dostupni su za sva njihova pitanja i nedoumice. Za sve detalje vezane uz programe koje provodimo i pitanja koja se pojavljuju tijekom školovanja polaznicima su na raspolaganju djelatnice referade koje su uvijek tu nasmijane i spremne pomoći. Velika prolaznost i zadovoljstvo naših polaznika rezultat je motivacije i truda cijelog kolektiva.
Učilište Studium jamči visoku kvalitetu nastave, stručnost osoblja i usmjerenost na polaznika i njegove potrebe.
U tijeku je rujanska akcija za upis u programe prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja.
U skladu s potrebama tržišta prilagodili smo našu ponudu pa su trenutno najtraženije prekvalifikacije za zanimanja farmaceutski tehničar, fizioterapeutski tehničar, kuhar i hotelijersko turistički tehničar. Od programa osposobljavanja istaknuli bi programe Njegovatelj/ica starijih i nemoćnih osoba, Pomoćnik u nastavi u radu učenicima s teškoćama i Dadilja. Novost u Učilištu Studium je škola stranih jezika.
Svi programi koje provodimo verificirani su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te se upisuju u e-radnu knjižicu.
Možda ste propustili...

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

U OŠ DALJ OKONČAN POLA MILIJUNA EURA VRIJEDAN PROJEKT KOZMOS

Visokotehnološkom društvu trebaju za STEM osnaženi učenici i nastavnici

Najčitanije iz rubrike