Sport
MIRSAD KERIĆ NESLAVNO ZAVRŠIO AVANTURU U GRADSKOM VRTU

Priznajem, podcijenio sam proceduru kupnje dionica
Objavljeno 3. rujna, 2015.

Mirsad Kerić okončao je tri mjeseca rada u NK Osijek. Nije dočekan cvijećem, nego sumnjičavim pogledima na priču koju je donio sa sobom. Trebao je biti prethodnica ulasku njemačkog kapitala u Gradski vrt, ali se priča rasplela na drukčiji način. Međutim, mnogi ni danas nisu do kraja načisto kakva je zapravo bila njegova uloga.

- Želim zahvaliti ljudima iz kluba koji su mi pružili priliku. Došao sam s dobrim namjerama, a na takav način i odlazim. Moram priznati kako sam malo podcijenio cijelu proceduru oko dionica, a sigurno bih neke stvari danas učinio drukčije kada je u pitanju definiranje mog statusa. No to je sad sve prošlost, a NK Osijek želim izlazak iz rezultatske krize i puno uspjeha u budućnosti - rekao je Kerić.

Tvrdi da nije bio “igrač” njemačkih investitora, niti da su oni uvjetovali njegovo postavljanje u Upravu kluba.

- Bio je to samo znak dobre volje ljudi koji vode NK Osijek prema Nijemcima. Ova tri mjeseca radio sam volonterski, a žao mi je što nisam do kraja mogao ostvariti svoje ideje - kaže Kerić te dodaje kako će i dalje pokušavati pomoći NK Osijek, na bilo koji način.

Bilo je dosta trzavica s vodećim ljudima kluba. Dolazak Dražena Beseka za trenera bio je Kerićev izbor.

- Ne stidim se toga, bez obzira na to što priča nije završila kako smo željeli, jer njegovim radom svi su bili zadovoljni. Za ovo vrijeme došlo je do potpisivanja ugovora s dva osječka talenta, Josipom Špoljarićem i Lovrom Anićem, čiji je status bio upitan. Žao mi je što nisam uspio u klubu zadržati Ivana Nevistića - zaključio je Kerić kratku avanturu u NK Osijek. D.Keler

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike