Osijek
NA GLAVNOJ TRŽNICI

Zeleni četvrtak
Objavljeno 3. rujna, 2015.

Kuhanje je in, a biti chef jednako je prestižno kao i pripadnost najsjajnijem celebrityju. Ne čudi stoga što je tema hrane sveprisutna, a priče o superhrani i inim inovacijama i akrobacijama u kuhinji privlačna i zanimljiva. I Zeleni četvrtak voli i njeguje svoje priče o hrani. Ekološki su proizvođači osobito zadovoljni kada mogu otkriti poneku tajnu, novost, posebnost. Na već dobro poznatoj zelenoj oazi na glavnoj osječkoj tržnici danas (3. rujna) od 9 do 12 sati u zlatnom će se sjaju, punog, voćnog, blago kiselog okusa predstaviti ocat od marelice - novi proizvod dugogodišnjeg ekoproizvođača iz Osijeka. (I.R.G.)

Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

ISTRANI DOŠLI PO NAŠA ISKUSTVA

Razmjena iskustva dviju europskih regija sporta

Najčitanije iz rubrike