Sport
DRAŽEN BESEK OD OSIJEKA SE OPROSTIO NA GOSPODSKI NAČIN

Nismo smjeli izgubiti jedino od Lokomotive
Objavljeno 1. rujna, 2015.

Dražen Besek na gospodski se način oprostio od NK Osijek. Zapravo, na takav mu je bio i prvi nastup kada je izabran za trenera, pa je dostojanstvo zadržao i sada kada to više nije. Od prvog dana vrijeme mu nije bilo saveznik u Gradskom vrtu, a na kraju su ga izdali i rezultati.

- Nisam niti razočaran, nito ljut zbog smjene. Žao mi je samo što rezultati nisu popratili naš rad. Klupski interes mora biti na prvom mjestu. NK Osijek zahvaljujem na pruženoj prilici i želim mu mnogo uspjeha u budućnosti. Isto tako hvala i navijačima na razumijevanju i prepoznavanju onoga što smo željeli napraviti - rekao je Besek.

U dublje analize nije želio ulaziti jer to bi sigurno otvorile i poneku frontu prema klubu.

- Bespredmetno je sada pričati o tome. Mislim da je dva i pol mjeseca kratko vrijeme za postizanje nekih većih ciljeva. Problem je bila ta utakmica s Lokomotivom. To nismo smjeli izgubiti. No, sve je to sad prošlost i najvažnije je u ovom trenutku da se momčad probudi i krenu bolji rezultati - zaključio je još jedan u nizu bivših trenera Osijeka.

Besek je još samo jedna trenerska žrtva Osijekovih problema koji su mnogo dublji i kompleksiji od same struke ili terena.D.Keler

BESEKU TRI PLAĆE ZA RASKID

Jednostrani raskidi ugovora uvijek koštaju NK Osijek, a u bližoj prošlosti se radilo o ozbiljnim udarcima na klupski budžet. Obzirom da je klub jednostrano raskinuo ugovor i s Draženom Besekom morat će mu isplatiti otpreminu. Ona iznosi tri njegove mjesečne plaće koje je NK Osijek dužan isplatiti u roku od 30 dana.(D.Kl.)

Najčitanije iz rubrike