Osijek
NEOBIČNI UZVANICI NA VJENČANJU OSJEČANA IVANE SABO I IVANA HORVATA

Transformeri čuvaju brak!
Objavljeno 2. rujna, 2015.
Mladenci i njihovi kumovi bili su dodatna atrakcija u Parku kralja Držislava

Transformeri čuvaju brak mogao bi biti novi naziv izložbe Transformeri čuvaju Osijek, koja od svojeg otvaranja u Parku kralja Držislava svakodnevno privlači rijeke građana svih dobi.

A čiji će to brak biti pod posebnom zaštitom divovskih transformera mladog autora iz Podgorice Danila Baletića? Prodavačica Ivana Horvat (rođena Sabo) i grafičar Ivan Horvat vjerojatno su prvi mladenci u Osijeku u čijim su svatovima, osim dvjesto veselih uzvanika - obitelji, rodbine i prijatelja, nakratko bili i divovski roboti. Oni su, naime, postali nesvakidašnjom kulisom za neobične vjenčane fotografije koje je snimio poznati osječki fotograf Marin Franov.

- Ja sam, kao bivši košarkaš, pomislio kako bi bilo zgodno da se snimimo na košarkaškom igralištu na Srednjiki. No, kako su u međuvremenu u blizinu stigli Transformeri, Ivana i ja s oduševljenjem smo prihvatili prijedlog da se fotografiramo u njihovu društvu - kaže Ivan Horvat.

Tako su u subotu prijepodne mladenci i njihovi kumovi bili dodatna atrakcija u Parku kralja Držislava. Štoviše, kada se lijepa Ivana pojavila u vjenčanici, prišla joj je jedna razdragana djevojčica i upitala: “Jesi li ti princeza?”

Inače, 28-godišnja Ivana i 30-godišnji Ivan svoju su ljubav okrunili brakom nakon 12 godina veze. Živjeli su u istoj ulici na Bosutskom i oduvijek su znali da su srodne duše. Svjedoci kažu, čak su se i akcijski junaci Optimus Prime, Starscream, Soundwave, Megatron i ostali raznježili zbog njihove ljubavne priče. A kakvu će tek fantastičnu priču Horvatovi moći ispričati svojoj djeci kad im budu pokazivali fotografije s vjenčanja!

Ivana RAB GULJAŠ
Možda ste propustili...

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

KONCERT TEEN ZBORA INSTITUTA POLIFONIJA

Pomozite im otputovati u Belgiju na natjecanje

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

Najčitanije iz rubrike