Regija
ZAVRŠEN NATJEČAJ VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE ORGANIZIRAN POVODOM PROSLAVE DANA ŽUPANIJE

Najselfi imaju Jasna Đorđević i Matija Rođak
Objavljeno 2. rujna, 2015.

VIROVITICA - Virovitičko-podravska županija organizirala je u povodu obilježavanja Dana županije natjecanje za najbolju selfi fotografiju. Na natječaju su imale priliku sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, a uvjet je bio da selfi fotografija bude vlastoručno snimljeni autoportret autora (sam ili s drugim osobama) te da sadržava prepoznatljiv motiv Virovitičko-podravske županije (priroda, kulturni ili povijesni objekti, kulturni ili zabavni događaji).

Selfi fotografije izabrane su u dvije kategorije - jednu koja je u galeriji fotografija na službenoj facebook-stranici Virovitičko-podravske županije dobila najviše glasova (lajkova), dok je drugu izabralo tročlano Povjerenstvo na čelu s pročelnicom Ureda župana Jasnom Abramović. Autorica najboljeg selfija u prvoj kategoriji je Jasna Đorđević koja je do 30. kolovoza u ponoć prikupila najveći broj vaših lajkova – više od 400. U drugoj kategoriji pobjedničko mjesto osvojila je selfi fotografija Matije Rođaka.

Autori najboljih fotografija u svakoj kategoriji bit će nagrađeni poklon-paketom u vrijednosti 300 kuna u kojem se nalaze selfi štap, proizvodi s područja Virovitičko-podravske županije, dvije kinoulaznice za dvije predstave po izboru u Pučkom otvorenom učilištu Slatina te ručak za dvije osobe u restoranu „Škola“.V.Grgurić

Možda ste propustili...

SLAVONSKO-BARANJSKE POLJOPRIVREDNE POVRŠINE

Kiša je spasila usjeve, ali zbraja se šteta od divljači

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

Najčitanije iz rubrike